КіноУкр » Фільми » Дипломатія

Дипломатія

Diplomatie
Постер Дипломатія
720р
7.1
2 772
2
+77
Рік: 2014
Кінокомпанія: Canal+
Режисер: Фолькер Шлендорф
В ролях: Андре Дюссольє, Нільс Ареструп, Бергхарт Клаусснер, Роберт Стадлобер, Чарлі Нельсон, Жан-Марк Руло
Звук:ICTV | Багатоголосий закадровий
Тривалість: 01:23:44

Про фільм Дипломатія

Історична драма про німецького генерала Дітріха фон Хольтіца, який отримав від Гітлера команду знищити Париж, та про спроби шведського дипломата Рауля Нордлінґа відмовити першого від виконання злочинного наказу.

В ніч з 24 на 25 серпня 1944 року доля Парижа опинилася в руках генерала Дітріха фон Хольтіца, який готувався підірвати столицю Франції за наказом Гітлера. Виходець з прусської родини військових, він ніколи не вагався, коли отримував накази. Саме це на думці в шведського консула Рауля Нордлінґа, поки він піднімається таємними сходами до номера генерала в готелі «Meurice». Мости через Сену, пам'ятки Парижа — Лувр, Нотр-Дам, Ейфелева вежа та інші — начинені вибухівкою, яка готова до детонації. Озброєний усіма засобами дипломатії, Нордлінґ спробує переконати Хольтіца порушити наказ Гітлера про бездумне руйнування.

Фільм «Дипломатія» (2014) буде цікаво дивитися онлайн українською любителям камерних історичних драм, у яких акцент зроблено на діалогах.
Дивитися онлайн фільм Дипломатія українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Відгуків (2)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. Раїса
    Раїса 6 серпня 2023 15:13
    0
    Німці були нацистами, та ніхто не буде сперечатись що вони були європейцями і більшість їхніх офіцерів були із аристократичних родів. Це не завадило їм чинити звірства і військові злочини але і проявляти в окремих випадках поміркованість та здоровий глузд.
    Російські свинособаки не здатні на жоден із проявів ні здорового глузду ні людяності від слова зовсім. І доки людство не зрозуміє що немає хороших росіян, їм не можна довіряти а завжди слід бути готовим до будь якої підлості з їхнього боку, доки вони не отримають свій Нюрнберг починаючи валодєй лєніним і закінчуючи валодєй пуйлом - людство буде у небезпеці.
  2. Гість Антон
    Гість Антон 18 червня 2023 20:11
    +1
    Який би дипломат умовив біснуватого Путіна вивести російські війська з України і більше ні на кого на нападати. І зробити Росію миролюбною державою і жити в мирі із своїми сусідами і з усім світом. Тепер про фільм , нудноватий ,але з великим смислом.
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: