КіноУкр » Фільми » Ейфель: Вежа кохання

Ейфель: Вежа кохання

Eiffel
Постер Ейфель: Вежа кохання
HD 1080p
6.2
19 599
2
+4858
Рік: 2021
Кінокомпанія: Pathe, Canal+
Режисер: Мартін Бурбулон
В ролях: Ромен Дюріс, Емма Маккей, П'єр Деладоншам, Арман Буланжер, Бруно Раффаеллі, Александр Стайґер
Звук:AAA-Sound | Дубляж
Тривалість: 01:47:43
Вік:
12+

Про фільм Ейфель: Вежа кохання

Атмосферна, витончена і захоплююча романтична драма про запаморочливий роман французького архітектора Гюстава Ейфеля, який надихнув його на створення тієї самої Ейфелевої вежі, символа Парижа, романтики і кохання.

Париж, 1886 рік. Знаменитий архітектор Гюстав Ейфель щойно закінчив будівництво статуї Свободи в Нью-Йорку. Повертається додому та мріє про будівництво метро, підземну залізницю майбутнього. Щоб знайти інвесторів, він звертається до старого товариша Антуана Рестака — впливового журналіста, що входить до середовища державної еліти. На одному зі званих вечорів у міністра транспорту Гюстав зустрічає своє давнє кохання Адрієнн. Колишні почуття спалахують, але виявляється, що вона одружена з Антуаном. Щоб вразити жінку, він пропонує міністрові новий проект для Всесвітньої виставки 1889 року – вежу заввишки 300 метрів, яка прославить Париж у всьому світі.

Фільм «Ейфель: Вежа кохання» (2021) буде цікаво дивитися онлайн українською шанувальникам зворушливих біографічних драм та романтичних історія.
Дивитися онлайн фільм Ейфель: Вежа кохання українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Відгуків (2)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. не зігуй
    не зігуй 14 вересня 2022 05:41
    0
    Хороша сінєма....проектування і будівництво такого обєкту це адська робота і звичайно тут показано буквально миттю як вона саме проектувалася...впевнений шо і Ейфель і його інженери виглядали як ходячі трупи з синяками під очима ітд. після завершення саме стадії проекту....і треба ще бути такою людиною щоб любити те діло....ой і геморой таке заняття...кошмар...і не вдячне якщо ти не ГАП або ГІП що б ту славу пожати та і чи вона взагалі буде...та і взагалі робота інженера проектанта або архітектора геморой страшенний і безкінечний і в наші дні...
  2. bogdans
    bogdans 16 березня 2022 13:22
    +1
    Дуже якісна історична екранізація, чомусь нагадала мені фільм Прогулянка висотою у якому теж показано грандіозне будівництво та життя дивака, але у Нью-Йорку. Взагалі, обожнюю історичні фільми, особливо з такою якісною зйомкою та спецефектами. У центрі сюдету - життя архітектора Гюстава Ейфеля, того самого, що побудував однойменну вежу у Парижі, його нероздільного кохання до дочки високопосадовця Андрієнн. Суть фільму - Ейфелева вежа у формі А тому що Андрієнн. Але, кіно варто подивитися не лише через лінію кохання, а й як історичну довідку.
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: