КіноУкр » Фільми » Афера по-голлівудськи

Афера по-голлівудськи

The Comeback Trail
Постер Афера по-голлівудськи
HD 1080p
6.5
5 999
2
+612
Рік: 2020
Країна: США
Кінокомпанія: Ingenious Media
Режисер: Джордж Ґалло
В ролях: Роберт Де Ніро, Томмі Лі Джонс, Морґан Фріман, Зак Брафф, Еміль Гірш, Едді Ґріффін
Звук:AAA-Sound | Дубляж
Тривалість: 01:43:12
Вік:
16+

Про фільм Афера по-голлівудськи

Дотепна екшн-комедія про двох хитро-видуманих голівудських кіно-продюсерів, які хотіли обдурити всіх, але щось пішло не за планом.

За сюжетом, справи у продюсера Макса Барбера ідуть як ніколи погано. Ще й бос місцевої мафії Реджи Фонтейн нагадує про борги. У Макса разом з його помічником Уолтером народжується геніальна ідея. Вони наймають колись успішного актора, а тепер підстаркуватого п'яницю зі схильністю до суїциду, герцога Дюка Монтану. За написаним на швидкоруч сценарієм вони зніматимуть фільм. Звісно ж, усі ризики передбачені, а актори застраховані. Головна задача горе-продюсерів тепер вчасно вбити виконавця головної ролі і отримати гроші від страхової. От тільки навіть під час найнебезпечніших трюків Дюк залишається живим.

Фільм «Афера по-голлівудськи» (2020) буде цікаво дивитися онлайн українською любителям авантюрних та сатиричних комедій про зворотну сторону кінобізнесу.
Дивитися онлайн фільм Афера по-голлівудськи українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Відгуків (2)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. El
    El 19 січня 2023 13:33
    -1
    Фільм прекрасний! Гумор, динаміка, гра акторів!!!! А які теми піднімає! Особливо прекрасна та, що звертає увагу глядачів на те, як прекрасно можна «бути на коні» в будь-якому віці! Адже в будь-якому віці можна жити життя з пристрастю і цінувати його. Це невимовно прекрасно споглядати збоку, не кажучи вже про те, що кожному би навчитися так жити, щоб відчути наскільки це неймовірні відчуття так жити. Дякую всім причетним до зйомок, озвучки, можливості перегляду на сайті!
  2. Гість Alex
    Гість Alex 10 жовтня 2022 02:07
    +2
    Чудовий фільм, який дивишся з задоволенням. У фільмі піднята чудова тема: перед справжнім мистецтвом немає такої перепони, як вік. Даже старий актор може дати фору великій кількості молодих акторів, тому його не варто списувати з рахунків.
    Таких акторів як:Роберт Де Ніро, Томмі Лі Джонс, Морґан Фріман, будуть памятати даже після їх смерті, що не сказати про сучасних молодих акторів, які стали відомими не через свою акторську гру, а через хайп толерантності, трансгенності, фемінізму і т.д.
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: