КіноУкр » Статті » Срібний браслет – прикраса яка додає шарму

Срібний браслет – прикраса яка додає шарму

Існує сотні варіацій на тему ювелірних виробів. Мануфактури пропонують прикраси на всі смаки та бюджети, виконані з різних матеріалів. Але, не дивлячись на те що у сучасній ювелірній справі актуально використовувати навіть інноваційні матеріали, золото і срібло як і раніше в ціні і не втрачають своїх позицій. Отже майстри ювеліри використовують золото та срібло, щоб створювати шедеври і, як показує практика, ці два метали однаково популярні.
Срібний браслет – прикраса яка додає шарму

Консультанти УкрЗолото це підтверджують на власному досвіді і запевняють, що срібний браслет купують не рідше ніж аналогічну прикрасу з голда. І це не дивно, бо срібні браслети вражають своєю вишуканістю, оригінальністю і здатні додати вашому образу як шарму та елегантності, так і брутальності (все залежить від обраної моделі).

Чорніння чи родій? А може позолота?

Срібні браслети представлені у колекціях для чоловіків (сильна стать обожнює ці аксесуари), в серіях для жінок і навіть дитячі моделі теж доступні. Але на цьому різноманіття не закінчується.

Срібні браслети, як ї їх колеги з золота, можуть мати форму ланцюжків (самий популярний варіант), пластин чи трубок.

В свою ергу ланцюжки відрізняються за технікою плетіння, товщиною, а пластини і трубки різні за шириною.

Щодо кольорових варіацій, виявляється срібло не менш багатогранне ніж голд. По-перше, це може бути колір «срібний», класичний. По-друге, майстри можуть використовувати різні покриття:

  • Позолоту (це якщо вам до смаку золота класика);
  • Чорніння (чудове рішення, якщо ви цінуєте оригінальність). Також чорніння здатне підкреслити рельєф металу і зробити прикрасу схожу на предмет антикваріату;
  • Родій (для тих, хто оточує себе речами сучасними з нотками динамізму). Родій додає металу блиску і робить його ще більш зносостійким та витривалим. Ну і приємний бонус – прикраси з родієвим покриття безпечні навіть для тих у кого чутлива шкіра.

Срібло не тільки самодостатній метал і чудово виглядає «соло», але і прекрасно поєднується з іншим матеріалами. Тому мануфактури пропонують браслети срібні з дорогоцінними каменями, з керамічними вставками чи емальованими елементами. Не меш стильно виглядають моделі з каучуком чи натуральною шкірою.

В чоловічих серіях представлені більш масивні та брутальні прикраси, виконані а-ля ланцюжки. Саме використання «чоловічих» технік плетіння додає їм цієї візуальної масивності і міцності. Хоча, в чоловічих серіях теж представлені елегантні та вишукані варіації. Те саме можна сказати і про жіночі колекції, адже панянки обирають не тільки ніжні, ажурні браслети, але і не проти додати образу особливого шику, використовуючи прикраси з чоловічих колекцій з масивними ланками і техніками плетіння, які ще не так давно вважалися суто чоловічими.

Мода на універсальність не оминула ювелірну справу, том срібний браслет можна придбати як окремо для жінки чи чоловіка, так і універсальний (актуальний як в жіночому арсеналі так і чоловічому).

Консультанти UkrZoloto пропонують ознайомитися з колекціями за допомогою фото і визначитися з придбанням, враховуючи і особисті смакові уподобання, і останні тренди в ювелірному світі.
Відгуків (0)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: