КіноУкр » Фільми » Творець

Творець

The Creator
Постер Творець
1080p
7.0
31 231
8
+71119
Рік: 2023
Країна: США
Кінокомпанія: New Regency Productions
Режисер: Ґарет Едвардс
В ролях: Джон Девід Вашинґтон, Меделін Юна Войлс, Джемма Чан, Еллісон Дженні, Кен Ватанабе, Стерджілл Сімпсон
Звук:Postmodern | Професійний дубльований
Тривалість: 02:13:24
Вік:
12+

Про фільм Творець

Події науково-фантастичного фільму відбуваються в майбутньому, на тлі масштабної війни між людьми та роботами зі штучним інтелектом. Колишній військовий отримує завдання знайти потужну секретну зброю, яка виявляється роботом у формі маленької дитини.

У майбутньому між штучним інтелектом, який скинув атомну бомбу на Лос-Анджелес, і людьми точиться війна. Джошуа, колишнього військового, згорьованого після зникнення дружини, вербують для пошуків і вбивства Творця, невловимого архітектора штучного інтелекту, який розробив загадкову зброю, що може покласти край війні... і всьому людству. Разом із командою оперативників Джошуа проникне за лінію ворога, у саме серце окупованої ШІ території, лише для того, щоб дізнатися, що ця страшна зброя — це маленька дитина.

Фільм «Творець» (2023) буде цікаво дивитися онлайн українською шанувальникам науково-фантастичних фільмів із сильною візуальною складовою.
Дивитися онлайн фільм Творець українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Відгуків (8)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. Гість Іван
    Гість Іван 14 січня 2024 19:31
    +1
    візуально прямо прекрасне творіння. До візуалу і костюмів жодних питань - це чудово
    Але яке ж це кіно тупе!
    Сплошні нестиковкі, роялі скрізь де тільки можна. ГГ стріляє в репліканта поліцейського, зносить імк башту - той помирає. Вмирають 1000500 реплікантів просто від вогнепальної зборої. Хапапють цінну дівчинку. Злий генерал - "Ми не можемо вбити зброю (дівчинку)". ЧОМУ? просто тому що злий генірал так сказав. Хос покажіть пів кадру як ви намагалися. Та як так? Пів фільму просто на словах, жодної логіки.
    В кінці всі герої просто телепортуються як попало, буквально мандрують локаціями з кадра в кадр без жодної звязки.
    Рекомендується до перегляду дітям і дуже пяним дорослим. Красиве, але дуже дурне кіно.
  2. yiz
    yiz 9 січня 2024 23:57
    0
    Поганий імперіалістичний захід бомбить мирний і мультикульутрний "глобальний південь". Звісно який сповнений миру добра і гуманізму. От тільки в реальності цьому різнобарвному підню глибоко ннасрати на людські жертви та біль. Азія чхати хтіла на санкції проти рашки і торгує з тими покидьками аж гай шумить. Але в переповненому ліваковським діскурсом фільмі такі пречудові.
  3. ProfBit
    ProfBit 26 грудня 2023 23:42
    +1
    Відмінна картинка, хороший сюжет, зміст присутній і драматичний фінал. Фільм сподобався, рекомендую.
  4. Гість Олег
    Гість Олег 5 грудня 2023 21:10
    +1
    Стрічка на злобу дня. Не за горами часи, коли зустрінемось із проблемою. Але, думаю, це буде не маленька дівчинка, а старий пришелепкуватий тиран, їх так багато розвелось.
  5. Ще не такий страшний
    Ще не такий страшний 23 листопада 2023 23:18
    +1
    Гарне кіно. Люди повинні готуватися до появи ШІ. Тому що неписаний закон життя буде діяти: "Створивший розумних тварин з ціллю експлуатації, втрачає право власності на творіння ще на етапі проектування. А щоб не боятися ШІ, потрібно поважати взагалі інтелект. А це неможливо, коли вчені стверджують, що парапсихологія - лженаука. Якби в них була совість (а не породистість), то оголосили б всебічний "хрестовий похід" проти невизнаного, ... там би серед умільців таке винайшли, що у ортодоксів навіть в уяві не було б. І потихеньку світ би вийшов із тіні, значно розширюючи інтелект кожного (особливо 6 відчуття). ШІ був би десь на рівні і тільки б поважав людей.
  6. Гість Іван
    Гість Іван 20 листопада 2023 11:41
    0
    Не знаю чому, але це суцільне розчарування сюжетом, де спотворено взагалі поняття добра. Перемагає один чоловік, котрий ладний і весь світ зруйнувати разади дружини.
    Який нео-Гілтер, або людина, котра керується думками: хай весь світ горить, але я хочу побачити дружину. Чомусь від головного персонажу огида(((
  7. Гість Віталій
    Гість Віталій 20 листопада 2023 07:38
    0
    Терористична агітка якась вийшла. З намірами вийти на східні ринки.
  8. Гість Андрій
    Гість Андрій 19 листопада 2023 14:15
    +4
    Купа ляпів(вагітна дружина створює, ПОТАЙКИ, надсучасного ШІ. А чоловік і не здогадувався де ж це вона пропадала тижнями))); від НОМАД не сховається навіть комаха, а ціле поселення, посеред гір, не змогли знайти без "крутого сержанта"))) примітивна гра акторів, діалоги на рівні школи старших класів. Колись схоже лайно зняв Шямалан "аватар. володар стихій" більше йому грошей на кіно не давали. Едвардса чекає те саме.
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: