КіноУкр » Серіали » Проповідник

Проповідник

Preacher
Постер Проповідник
1080p
7.9
3 376
2
02
Рік: 2016
Країна: США
Канал: AMC
Режисер: Майкл Словіс, Івен Голдберг, Сет Роґен, Вейн Йіп
В ролях: Домінік Купер, Джо Ґілґан, Рут Неґґа, Йен Коллетті, Ґрегем МакТавіш, Піп Торренс
Звук:ClanKaizoku | Багатоголосий закадровий
Тривалість: 1 година
Вік:
18+
В списках:

Про серіал Проповідник

Фентезійний пригодницький серіал про проповідника з Техасу, який п'є, як моряк, і димить, як паровоз. Він саме переживав кризу віри, коли в нього вселилася могутня сутність, дитя янгола й демона. Герой вирушає у пригоду, щоб краще зрозуміти новий дар і буквально знайти Бога, а допоможуть йому в цьому запальна колишня дівчина та новий друг-вампір. Адаптація серії коміксів Ґарта Енніса та Стіва Діллона.

Що буде, якщо янгол і демон зачнуть дитя? Яким буде їхній нащадок? Священним, демонічним чи всього потроху? Саме про це розповідає «Проповідник». Нащадок не має тіла, лише душу. Душа потребує тіла й обирає Джессі — проповідника з Техасу, яка переживає кризу віри та має проблеми з алкоголізмом. Нащадок на ім'я Генезис пов'язує себе з Джессі та дарує йому могутню силу. Тепер Джессі може повелівати іншим, як Бог.

Серіал «Проповідник» (2016) буде цікаво дивитися онлайн українською любителям брутального фентезі, що повниться божевіллям, насиллям і дрібкою чорного гумору.
Дивитися онлайн серіал Проповідник українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Графік виходу серій «Проповідник»
Майте на увазі, дата виходу — дата релізу на телеканалах/стрімінгових платформах. На сайті серії з'являються впродовж дня або через 1-3 дні, оскільки потрібен час на переклад і озвучення.
4 сезон
Номер серії Назва серії Дата виходу Статус
4 сезон 10 серія End of the World 29 вер 2019, Нд
4 сезон 9 серія Overture 22 вер 2019, Нд
4 сезон 8 серія Fear of the Lord 15 вер 2019, Нд
Відгуків (2)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. Ще не такий страшний
    Ще не такий страшний 2 вересня 2023 21:47
    0
    Нещодавно передивився всі 4 сезони цього серіалу. Ні одного натяку, що бог може бути силою, створившою свою "матрицю" і що потрібен пошук справжньго всесвіту і богу. Якщо світ ділиться на таких як я, які можуть про таке говорити і інших (абсолютну більшість), які ніколи не попруть проти невідомої сверхсили, то це дуже злий світ, який ігнорує ізолювання в вічності подібних до мене. Їхній максимум - смерті немає. Але в такому випадку, є фатальна лоботомія, де злочинці можуть повторювати своє життя раз за разом. Це не свобода волі, ні разу.
    1. не зігуйко
      не зігуйко 2 вересня 2023 22:24
      0
      дуже радий за вашу «боротьбу з силами» але прикол в тому шо реальна силова світобудова це загадка як для вас так і загалом для людців, тому написане вами сприймається як мінімум комедійно. Уявляю який буде удар для сильних поціновувачів релігійних тєлодвіженій коли на тому світі виявиться наявність велетеньського космо- паучка який перефасовуватиме кульки з душами з одного пакетика чорної матерії в інший ітд...а на рахунок церкви то вона- бізнес чистої води загорнутий у відповідну обгортку і зачасту з педофілією і шахрайством які йдуть з ішої сторони медалі. Якось так...
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: