КіноУкр » Фільми » Антихрист

Антихрист

Antichrist
Постер Антихрист
1080p
6.5
1 748
2
+13
Рік: 2009
Жанр: Жахи, Драма
Кінокомпанія: Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF)
Режисер: Ларс фон Трієр
В ролях: Віллем Дефо, Шарлотта Ґенсбур, Сторм Акеке Сальстрем
Звук:НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Тривалість: 01:48:50
Вік:
18+

Про фільм Антихрист

Провокативний і бентежний артхаусний фільм жахів про пару, яка важко переживає втрату сина. Вони їдуть у хатинку в лісі, в надії загоїти душевні рани та врятувати шлюб, але природа бере справи в свої руки — ситуація з поганої стає ще гіршою.

Занепокоєний емоційним станом згорьованої дружини та відчуваючи провину після загибелі їхнього маленького сина, психотерапевт вирішує лікувати її нетиповий смуток власноруч. Сподіваючись знайти відповіді та шанс на примирення, пара ховається від світу в хатинці, оточеній густим лісом, і поринає в самотерапевтичну подорож у свої найтемніші страхи. Але біль лише посилюється, чоловік і жінка стають дійовими особами в первісному ритуалі неосмислених почуттів і проникливої журби. Але чи не є в безбожному світі катарсис покарання найвищою формою прощення?

Фільм «Антихрист» (2009) буде цікаво дивитися онлайн українською любителям похмурих алегоричних фільмів, які привідкривають двері до справжнього відчаю і божевілля.
Дивитися онлайн фільм Антихрист українською в HD якості
Дзеркало Трейлер
Відгуків (2)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. Foto27ua
    Foto27ua 29 липня 2023 09:16
    0
    Л. Трієр наочно показав жорстокість важко хворої людини, яка вправно ховала свої вчинки. Сюжет - детективний, може трохи містичний. Але події натуралістичні. байдужим не може залишити. Дякую за переклад українською!
  2. Ще не такий страшний
    Ще не такий страшний 24 липня 2023 01:21
    0
    Фільм - трешак. Але передивився і цьго разу, колись давно пару раз уже переглядав. З того що я зрозумів з фільму - природа дуже рано запустила окремий разум в свої створіння, а потрібно було роїтися ще довгі часи, щоб не було поняття самозбереження піднятого до рівня абсолюта у рядової істоти. Але що є, то є. Щас війна і більшість фільм сприйме як нечисть, від якої треба сторонитися. Але потрібно помнити, що бувають і фатальні глобальні помилки, типу на виправлення яких направляють синів боги, а головне, не відомо, чи боги. Як би я на цю тему знімав фільм, то показав би, що люди давно зрозуміли, що вже перейшли багато червоних ліній і вирішили перейти головну - всім суспільством вийти на медетативний зв'язок з вищим розумом. Створили для початку спільноти - де почетають 6 відчуття, під наглядом екстрасенсів доводять це до кожного, роблять з кожного екстрасенса, а далі саме цікаве...
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: