КіноУкр » Фільми » 13 хвилин

13 хвилин

13 Minutes
Постер 13 хвилин
HD 1080p
4.7
5 188
3
+214
Рік: 2021
Країна: Канада, США
Кінокомпанія: Elevated Films
Режисер: Ліндсі Ґосслінґ
В ролях: Емі Смарт, Тора Берч, Пас Вега, Енн Геч, Софія Васильєва, Пітер Фачінеллі
Звук:Sunnysiders | Багатоголосий закадровий
Тривалість: 01:47:58
Вік:
12+

Про фільм 13 хвилин

Фільм-катастрофа про смерч, який накриває провінційне містечко.

Невеличке містечко в Оклахомі знаходиться в зоні ризику смерчів, але мешканці живуть своїм звичайним життям, справляючись зі своїми проблемами, хто як може. Еммі працює в управлінні з надзвичайних ситуацій та виховує глуху дочку. Як не дивно, саме дочка першою дізнається про назріваючий смерч, і сповіщає жителів. У містян є всього 13 хвилин, щоб сховатися, а в Еммі дістатися додому та возз'єднатися з дочкою.

Фільм «13 хвилин» або ж «Тринадцять хвилин» (2021) доступний до перегляду онлайн українською і може зацікавити любителів фільмів-катастроф.
Дивитися онлайн фільм 13 хвилин українською в HD якості
Дзеркало Трейлер
Відгуків (3)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. George
    George 10 квітня 2023 00:56
    -1
    Фільм дуже гарний і вартий перегляду , не пошкодував що витратив час , неймовірні емоції , люблю кіна про торнадо з дитинства , а цей фільм не тільки катастрофа але і з життя, яке кожне літо переживають на собі в реальності Американці . Фільм філософський і реальний, підійде для розумних і мудрих людей , відстало розумовим істотам і деградованим себто гомофобам він не підійде . Що може бути страшніше торнадо тільки війна , але війна не кожен рік і день і кожен відповідає за свої вчинки перед природою і Богом , торнадо це стихія природи а війна це ненависть людей до один одного , тупості і деградації . Сподобалось те що висвітлюють відносини сімей , і дуже сумно що в такій розвиненій і демократичній цилівізованій наддержави як Америка ще є гомофобські нахили які йдуть проти природи і Бога , диктатури і того подібного , що відмовляють від дитини яка нічого не зробила , страшно коли суспільство хвалить і не цурається вбивць, злочинців , наркоманів і самі роблять страшні речі а через те що людина з ЛГБТ то це жах , так думати не правельно , всі люди і це створила природа і Бог і не потрібно твердити ненависть що вам дибілам нав'язали , вбивців дітей охороняєте це безглуздя ! Як можна відмовитися від дитини яка нічого не зробила , і сумно що в Україні ці всі такі але зараз ми відповідаємо по заслузі , війну привели через ненависть і ви наче кращі а хтось ні , через нерівність і п'ємо кров і гинемо і це кара Божа , скільки біда не вчить жити у любові але людство не змінюється а потопає в ненависті і правельності тоталітаризму і відхиленню свідомості , це не ЛГБТ хворі а ви всі гомофоби відстало розумові істоти , не освічені , просто манкрути , які робите страшні речі і злочини , гріхи і свого не бачите . Кінострічка показує що на землі не існує справедливості , поваги і розуміння , любові , адже у тварин левиця чи вовчиця роздере ворога за своє дитя яке б воно не було , навіть тварини мають повагу до один одного , а люди гірші тварин ! Зараз нас нищить війна як Америку кожне літо торнадо , але люди звикають і все більше стають ненависними волаючи лицемірно що вони знають Бога і любов , проте самі не мають не серця , ні душі і ознак людини розумної . Я наприклад ненавиджу євреїв, жидів , і всіх українців які базікають московитою і тих хто суржиком на заході базікає , ти що мені зараз виступати на мітингах що правельно що їх мочать на війні , бо вони не правельні , хоча так воно і є ви не правельні , бо через вас війна і Україну знищили ви , і привели Путіна ви ! Смердючі жиди і не доукраїнці!
    1. Tata
      Tata 10 квітня 2023 13:00
      +1
      дуже гнівно
    2. Гість Олександр
      Гість Олександр 15 жовтня 2023 22:32
      +1
      Явно ти хворий.
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: