КіноУкр » Серіали » Доісторична планета

Доісторична планета

Prehistoric Planet
Постер Доісторична планета
HD 1080p
8.5
21 184
3
+5151
Рік: 2022
Канал: Apple TV+
Режисер: Енді Джонс, Адам Валдез
В ролях: Девід Аттенборо
Звук:Dzuski
Тривалість: 41 хв
Вік:
6+
В списках:

Про серіал Доісторична планета

Чудовий, красивий і пізнавальний документальний міні-серіал про час, коли на Землі панували динозаври та інші неймовірні істоти.

Нова серія документальних фільмів від Джона Фавро та продюсерів серіалу «Планета Земля» познайомить вас із раніше небаченими чудесами нашого світу. Ви повернетеся на 66 мільйонів років тому, коли землю, океани та небо населяли величні динозаври та безліч інших надзвичайних істот.

Серіал «Доісторична планета» (2022) буде цікаво дивитися онлайн українською любителям красивої історичної документалістики про природу і динозаврів.
Дивитися онлайн серіал Доісторична планета українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Графік виходу серій «Доісторична планета»
Майте на увазі, дата виходу — дата релізу на телеканалах/стрімінгових платформах. На сайті серії з'являються впродовж дня або через 1-3 дні, оскільки потрібен час на переклад і озвучення.
2 сезон
Номер серії Назва серії Дата виходу Статус
2 сезон 5 серія North America 26 травня 2023, Пт
2 сезон 4 серія Oceans 25 травня 2023, Чт
2 сезон 3 серія Swamps 24 травня 2023, Ср
Відгуків (3)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. Charles Darwin
    Charles Darwin 5 липня 2022 20:32
    +8
    Як любитель Прогулянок з динозаврами та інших документалок від BBC, одразу можу зазначити, що даний проект мені все таки сподобався. Реалістична графіка, анімація, вигляд динозаврів, взаємодія з доісторичним світом - усе просто на висоті.
    Але істина пізнається у порівнянні. У Прогулянках з динозаврами, найбільш близьким проектом, та ідейним натхненням для Доісторичної планети, було багато неточностей та вигадок. Зараз рівень наукових даних про динозаврів помітно виріс, і Доісторична планета в цьому плані, звісно, набагато більш правдоподібний серіал. Хоча під час перегляду виникали деякі питання стосовно занадто складної поведінки динозаврів. Наприклад їхня здатність використовувати вогонь для полювання, відтворювати дуже складні рухи і т.д.
    Щодо сюжету в серіях, можу сказати, що історії були цікавими, іноді захоплювали, деякі кумедні моменти навіть викликали сміх. Однак кожна серія триває в середньому по сорок хвилин. Події в них плинуть повільно, не кваплячись, деякі сцени надмірно затягнуті, що нерідко можна навіть занудьгувати. Прогулянки в цьому плані, хоч і тривали хвилин двадцять, були більш динамічними, цікавішими і не давали занудьгувати від початку до самого кінця.
    На завершення скажу, що в даний момент Доісторична планета без сумніву є найточнішим, найправдивішим і найкрасивішим документальним серіалом про динозаврів. Сподіваюсь в майбутньому побачити їхні проекти про інших доісторичних істот з інших епох.
  2. Орест
    Орест 5 липня 2022 11:59
    +10
    Памятаю колись на 1+1 показували "Прогулянки з динозаврами", ще малим любив дивитись, так захоплювало, і дивлячись Доісторична планета, знову прокидаються ці відчуття захоплення цими дивовижними тваринами, які колись жили на нашій планеті!
    1. admin
      admin 6 липня 2022 12:53
      +7
      Хех, теж пам'ятаю цю документалку.
      Найближчим часом додам її на сайт!

      UPD: Додано «Прогулянки з динозаврами».
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: