КіноУкр » Фільми » Баухауз

Баухауз

Lotte am Bauhaus
Постер Баухауз
HD 1080p
6.6
3 144
4
+77
Рік: 2019
Країна: Німеччина
Кінокомпанія: UFA Fiction
Режисер: Грегор Шнітцлер
В ролях: Алісія фон Ріттберг, Ноа Сааведра, Йорг Хартманн, Ніна Гумма
Звук:Перший | Багатоголосий
Тривалість: 01:46:40

Про фільм Баухауз

Атмосферна історична драма про роль жінки в найсміливішій і революційній групі художників довоєнної Європи — учнів школи мистецтв Баухауз.

Події розгортаються на початку 1920-х років. Вони старанно будують новий світ: проектують зручні та світлі будівлі, придумають легкі та красиві меблі, складають механічні балети та пишуть абстрактні полотна. А тим часом до влади приходять націонал-соціалісти, і історія особистого життя і творчих пошуків героїв розгортається на тлі катастрофи, що насувається.

Фільм «Баухауз» (2019) буде цікаво дивитися онлайн українською шанувальникам історичної драми, а також дизайну.
Дивитися онлайн фільм Баухауз українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Відгуків (4)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. Гість Юрій
    Гість Юрій 23 листопада 2023 00:35
    +1
    Кіно неймовірне , я взахваті від його, дивився на одному подиху. Жінки і не знають що це таке насправді жіночий день, адже це рівність і свобода їхня як особистості з чоловіком . А чоловіки так і не отримали свободи і взагалі наше суспільство. Бо хто не знає воді тому в'язниця свобода і рай. Усі війни і ненависть через нерівність, неприйняття різноманіття, природи , інших поглядів, кращих і мудрих. Увесь західний світ пережив війни і несправедливість століття тому, диктатуру і тоталітаризм, однак вони справжня нація і лібералізм у них в крові , всеж вони дійшли до досконалості і рівності і прийняття різноманіття яке є в природі , і вони побудували рай у себе і свободу ! Але через гіркий досвід і страждання. В цей час думаю про Україну що ми відстали від уилівізованого світу століття , економічно і ментально , тому що у нас нація знищена а народ не освічений і деградований який не знає своєї історії. Що зараз в Україні робиться те, що у Німеччині як прийшли нацисти . І зараз Україна знищена і упрірві , війна , а чому ? Тому що її народ сам довів і знищив Україну своїми тоталітарними поглядами і консерватизмом гнилим , одноманнітя і заперечення природи ніколи не веде до вдосконалення і розвитку . Україна на мапі була незалежна 30 років а насправді механізм політики жив і живе комунізмом , люди хворі і невиліковні комунізмом і диктатурою , нема рівності, одна ненависть . І нічого не вчить минуле тому що ніхто не читає книг і не вчиться . Природа різноманітна і вільна , а люди самі зробили обмеження і ненависть, те що від природи вони осуджують бо так сказали рабам. А те що вони злочинці то на це не зважають. Німці велика нація , горда і винахідлива. Українці колись теж були сильна і європейська нація , розумна , але них стільки винищили , з усіх боків . Що зараз справжніх чистокровних українців можна порахувати на пальцях. Сучасна Україна нажаль не заселяна українцями і це не нація а простий рабський народ який має просто український паспорт , більша частина кацапів заселчних від голодомору , жидів і ще інших , і на заході не українці а хворі комуністи , тому у нас і війна . Шкода Україну , як би її підтримала колись Європа вона б була найбільшою і сильнішою державою з чистою українською справжньою нацією а не сміттям .
    1. R72KY
      R72KY 23 листопада 2023 11:56
      0
      Нажаль, в основних/ базових моментах,
      Ви праві...
      Гірка Правда, що й казати.
      Дякую за Ваш комент.
  2. Foto27ua
    Foto27ua 16 лютого 2023 08:32
    0
    Дякую за переклад українською! Романтична історія зроблена для телебачення, не складна. На її фоні події з однієї з найвідоміших шкіл мистецтва світу з Німеччині. Рух припинився з приходом нацистів до влади. Схожий рух був у ті ж часи у Радянській Росії, з таким же жахливим фіналом.
  3. R72KY
    R72KY 15 лютого 2023 00:17
    0
    Сталін ''редагував'' кінематограф,
    Гітлер ''редагував'' архітектуру та живопис.
    Фільм про ту частину Історії. Німецької.
    А.ф'Ріттберг вже відзначилась в х/ф''Лють''(2014).
    Дякую.
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: