КіноУкр » Фільми » Невидимий гість

Невидимий гість

Contratiempo
Постер Невидимий гість
HD 1080p
8.0
18 469
7
+8591
Рік: 2016
Країна: Іспанія
Кінокомпанія: Atresmedia, Movistar+
Режисер: Оріол Паоло
В ролях: Маріо Касас, Ана Вагенер, Хосе Коронадо, Барбара Ленні, Пако Тоус, Давид Сельвас
Звук:Інтер | Багатоголосий
Тривалість: 01:46:20
Вік:
16+

Про фільм Невидимий гість

Відмінний, інтригуючий та хитромудро закручений детективний трилер, у якому жінка-адвокат намагається зрозуміти, чи винний її підзахисний.

За сюжетом, молодого бізнесмена Адріана Доріа звинувачують у вбивстві коханки у готельному номері, і він вирішує скористатися послугами Вірджинії Гудман, найкращого в країні фахівця з виходу найскладніших ситуацій. Адріан утримується під домашнім арештом, а завтра відбудеться судове засідання, тому ввечері до нього приходить Вірджинія, щоби придумати найкращу стратегію захисту. Для неї це остання справа, і вона не збирається її програвати.

Фільм «Невидимий гість» (2016) буде цікаво дивитися онлайн українською поціновувачам детективних трилерів-головоломок з неочікуваною розв'язкою.
Дивитися онлайн фільм Невидимий гість українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Відгуків (7)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. Mr Nikolaus
    Mr Nikolaus 15 березня 2024 13:00
    0
    Крутий іспанський детективний трилер. Тут є все: непередбачуваний сюжет, якісна зйомка та гарна акторська гра. Інтрига трималася до кінця, а розв'язка дуже здивувала і залишила багато приводів для обговорень у компанії друзів. РЕКОМЕНДУЮ 9/10.
  2. Гість Юрій
    Гість Юрій 24 листопада 2023 02:03
    0
    Кіно вишукане , давно не бачив такого , з сучасних це найкраще . Дивився на одному подиху. Гарячі Іспанці вміють знімати, обожнюю Іспанію, їхню мову і культуру. Крутий трилер , раджу на сто відсоток . Проте це фільм , щоб це все провернути і обманути багатія бізнесмена і адвокатів , акторської ролі замало. Треба володіти великим розумом і мудрістю, мати велику і справжню освіту і можливості . Не так все легко , щоб прості сільські чи будь-які батьки таке провернули і самі викрили злочинця . На таке треба справжній фахівець , з глибоким розумом і освіченістю і усіма інструментами. Але кіно варте перегляду . Я не очікував такого взагалі. Ідея з оленем крута, краєвиди супер ! Кіно показало нову Іспанію , ліси і водойми . Стрічка вишукана . Іспанці молодці .
  3. гість Панас
    гість Панас 23 червня 2023 01:38
    0
    Як на мене, картина дуже переіграна... онкохвора жінка, ще й до того вбита горем, не дивлячись на аматорський, акторський досвід юності, не може так перевтілитись і переконливо, на шпильках, грати роль адвокатші... в першу зустріч з клієнтом, тому картина більше схожа на треш - вільна фантазія.
  4. Гість Олександр
    Гість Олександр 18 січня 2023 23:43
    +3
    Коли в Києві почали відключати електроенергію, виникла проблема: як вбивати час протягом відключень. В своїй родині ми почали використовувати цей час для домашнього кінозалу і переглянули чимало фільмів.
    Так от, жодний з фільмів, які ми бачили (дивилися переважно американські 2022 року) і поруч не стояв поруч з цим шедевром. Сюжет тримає в напружені до останньої хвилини, розв'язка несподівана, актори грають бездоганно.
  5. Гість Маряна
    Гість Маряна 13 вересня 2022 14:51
    +3
    Фільм бомбезний, кінцівка геть неочікувана, вартий перегляду однозначно.
  6. Гість igor
    Гість igor 23 серпня 2022 03:50
    +4
    Дуже круто. Рекомендую.
  7. Гість Марія
    Гість Марія 4 липня 2022 15:04
    +6
    Ніфіга собі...оце триллер. Я такого ну геть не очікувала. Дуже класний. Весь фільм тримав у напрузі. Дивіться однозначно.
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: