КіноУкр » Фільми » Гренландія

Гренландія

Greenland
Постер Гренландія
HD 1080p
6.4
18 081
9
+4856
Рік: 2020
Кінокомпанія: Thunder Road Pictures, STX Films
Режисер: Рік Роман Во
В ролях: Джерард Батлер, Морена Баккарін, Роджер Дейл Флойд, Скотт Ґленн, Трейсі Боннер, Меррін Данґі
Звук:AAA-Sound | Дубляж
Тривалість: 01:59:28
Вік:
16+

Про фільм Гренландія

Захоплюючий фантастичний екшн про сім'ю, яка відчайдушно намагається дізнатися до єдиного можливо укриття перед армагеддоном.

За сюжетом, до Землі наближається велетенська комета, що може призвести до катастрофи біблійських масштабів. Єдиним безпечним місцем виявляється бункер у далекій Гренландії, куди може бути евакуйована лише незначна частина населення Землі. Щоправда уряд евакуює туди лише обраних, кому на телефон прийшло заповітне повідомлення зі штрих-кодом. Один з таких щасливчиків - Джон Герріті, його дружина Елісон та їхній маленький син Нейтан, які одразу вирушають у небезпечну подорож, сподіваючись знайти притулок. Однак на їхньому шляху постають не тільки зруйновані кометою міста та дороги, але й збожеволілі люди, які під час глобальної катастрофи проявляють свої найгірші якості.

Фільм «Гренландія» (2020) буде цікаво дивитися онлайн українською шанувальникам постапокаліптичних екшнів та напружених фільмів-катастроф.
Дивитися онлайн фільм Гренландія українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Відгуків (9)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. Mr Nikolaus
    Mr Nikolaus 15 березня 2024 12:51
    +1
    Крутий, атмосферний фільм. Практично від початку відбувається нагнітання і тримає в напрузі до кінця. Батлер відіграв свою роль на відмінно, весь фільм співпереживаєш за кіногероїв. Шанувальникам фільмів про катастрофи зайде точно. Моя оцінка 8,5/10.
  2. Символічно
    Символічно 21 березня 2023 03:16
    +8
    Говорить Київ...

    Символічно,що останні слова тих, що перемогли смерть та вижили, були промовлені з Києва.
  3. ZokkA
    ZokkA 21 лютого 2023 15:14
    +2
    Дуже сподобалися 2 перших відгуки: "фільм повне гівно навіть Батлер його не спас" та "Розкішний фільм!" Спробуй зробити вибір після таких відгуків🤣🤣🤣🤣 В цілому фільм не поганий, любителям апокаліптичного становища повинно зайти, як на мене переборщили з людською кровожерливістю та жагою до життя, тому що навіть теперішня ситуація в Україні доводе протилежне, ще трохи дивний кінець, мені здається могли би закінчити трішечки раніше, та зробити другу частину про не просте життя в бункері, а потім про виживання в постапокаліптичних обставинах. Ну але в цілому ок вечорком під чіпси можна переглянути😁
  4. Гість Дмитро
    Гість Дмитро 2 лютого 2023 08:00
    +6
    Фільм дуже сподобався. На фоні війни в Україні, падіння уламків комети дуже нагадує ракетну атаку.
    Дякую усім причетним за український переклад
  5. Гість Даня
    Гість Даня 20 червня 2022 22:49
    -3
    http://daneshschools.com/gholhak/کشف-کشتی-حضرت-نوح/
    Це теж стосується фільма.
    Фільм цікавий!, єдине що перекладати не обов'язково що говорять американці. Здається я раніше бачив щось схоже сюжетом.
    Отже вчені знайшлм саме той ковчег що і в Біблії, на Араратських горах, там зупинився, ті ж розміри, подивіться це цікаво. А динозавнів що у фільмі згадується дійсно знищив чи метеорит, чи потоп. Колись бачив відео Кент Ховінд, і Олексій Коломійцев.
    У китайському ієрогліфі корабель це човен і 8 ртів, символіка стара. Ще знайшли в різних континентах світу, печери вище моря і тварини рятувалися від води. Їх тварин сплюснуло від води, хребти зміщені. А на Гімалаях морські тварини. Отже ми від Ноя родом, 6 - 10 тис. років пл. Зімля. У Біблії як у фільмі подібне буде. А що на щот Ідолів, то це Ісаія говорив. Сказав що люди були безумні і зробили ідолів з дерева, і поклоняються воїнству, творінню Господньому, планетам уламкам як у фільмі, світилам.
    Тобто люди зробили їм образи людино чи твариноподібні, а також поклонялися крисам, кішкам, бикам, мертвим і анголам бісовим. Це бізуміє, а Господь святість, люди люблять темряву, но ми не знаєм куди пішов Господь 3 небо, який там світ. Головне бути з Ним.
    Зараз війна і кожний хоче бути в Україні і вижити, це допоможе. Отже ми від Адама і Господа. Був лееь і був вечір 6 днів.
    Також я шукав свідчення їх безліч, монета Ірода 2 Великого що вбив 14 тис дітей, багато, і Кесаря, і Понтія Пілата, він ставав християнином не відразу.
    А в Капернаумі є будинок Петра, він листи писав, мабудь там адреса була, знали і передали де він був до нині. Аврааму сказано знищить Господь Содом і Г. це як у фільмі, знайшли вчені це, залишки слідів.
    Давид царь як Зеленський В. О. був бо є його Псалми,і стели камені старезні. Давиду говорилося про Спасителя, й Ісаї 54 гл. Давид дійсно боровся з велетнем, вони й нині но менші. Знайшли вчені рештки скелетів і міста Рефаїмів, в них і зброя була, знайшли речі в містах, великі.
    Даніїл він був звільнений від полону теж, з Ізраєлем- Киром 2 Великим царь Вавилону, статуя його з балванкою. Даніїлу відкрив Бог що прийде Спаситель.
    Ще є листи Апостола Павла про Христа. Павло був злим фарисеєм на ім'я Савл ще раніше. Є зображння і Петра і Павла на фресках катакомб 1-3 ст.
    Ісая 54 розділ, Матвія 11 і 24 розділ, Дії Апостолів 8, 9 розділи. Павло говорив з Христом, піся, небачив і змінився. А Йосип тесля, батько Христа, знали де жив, Ісус духом ввійшов, як сказано в Ісаї Емануїл ,це з нами Бог, прийде. Отже є його будинок. Це 10 свідчень мінімум вам. СПАСИБІ.

    Ще я доповню якщо прочитає вона.
    Я згадав одну дівчину розумна, терпляча, хтіла знайомитися, з молоддю теж оторва, здається гарно співає і якщо матимем гордість то боротимемся з нею. Це 4 речі і аяяй вітався з нею за руку, вона талія 45 ширина, до 184 см. струнка, сім речей. Не фарбується, ЄХБ. З такою, чи подібною хочу бути, Катя чи Тая. Спасибі за хороші фільми і переклад.
    Список фільмів:
    Отверженьіе, Список Шиндлера, Золоті руки, Огнеупорньій. Клавіатара видалилася, рос. мови не має і це не добре.

    Це не про фільми, но десь і про реклами. Я не хочу щоб мене чіпали я про це говорив, не дивлячись на війну. На мені щарпали, світр рвали як раніше я говорив що з Любкою, говорив звонити нікому не хочу. Я не хочу щоб мене якесь спорчене типу - оце мені і оте моє, от що нужно, буду лізти, прям не знаєте хто ми, всі по місцях бо високомірне, те гидотаа і хто бестидно заважатиме. Та Любка вирішувала і вибрала хорошого лідера молоді, адекватний. Но заважали, зараз вже давно з ним. Ні хто мене чіпатиме, я парінь моє діло з ким бути. А 184 см. дівка нормальна, я про неї згадував і уявляв разом, що можу обняти, це частка моїх думок і життя, що як таку, Катю чи Таю, як там її.
    Вибачте це не по фільму!!!
    Ще цікаво кн. Данііла зараз переглянув, раніше читав, він пише про кінець про Сина людського. Вавілонські царі є в описі Вікіпедія.
    1. ZokkA
      ZokkA 21 лютого 2023 14:28
      +1
      Що що що блядь???😮😮 Не знаю чому, але я це прочитав до кінця, і в мене мабуть зламалась психіка🙄🙄 В котрий раз переконоюсь що в глибоко набожних людей є певні проблеми з головою! І це насправді багато чого пояснює.
      1. Гість Лол
        Гість Лол 21 березня 2023 03:19
        +1
        Лиши бідосю в спокої.В нього, схоже, прогресуюча шизофренія з месіанським маренням.В цілому це читати було прикольно.
  6. арт
    арт 11 травня 2022 22:56
    -8
    фільм повне гівно навіть Батлер його не спас.
  7. Гість Олександр
    Гість Олександр 3 травня 2022 07:25
    +10
    Розкішний фільм!
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: