КіноУкр » Фільми » Вбивство Ніколь Браун Сімпсон

Вбивство Ніколь Браун Сімпсон

The Murder of Nicole Brown Simpson
Постер Вбивство Ніколь Браун Сімпсон
HD 1080p
2.5
2 936
1
+48
Рік: 2019
Країна: США
Кінокомпанія: 1428 Films
Режисер: Деніел Фаррандс
В ролях: Мена Суварі, Нік Стал, Терін Меннінґ, Аґнес Брукнер, Дрю Рой, Джин Фріман
Звук:Дубляж
Тривалість: 01:25:41
Вік:
16+

Про фільм Вбивство Ніколь Браун Сімпсон

Альтернативна інтерпретація одного з найрезонансніших судових розглядів в Америці 1990-х - вбивства дружини футбольної зірки.

Отже, сюжет є далеким від офіційно визнаної судом. 12 червня 1994 року Ніколь Браун Сімпсон і її приятель Рональд Голдман були знайдені заколеним біля будинку Ніколь. У вбивстві був звинувачений її колишній чоловік, знаменитий американський футболіст і актор О. Джей Сімпсон. Це справа, відома також як «народ проти Сімпсона», стала найрезонанснішим судовим розглядом Америки 1990-х. У звинувачення було достатньо доказів, проте суд присяжних визнав Сімпсона невинним.

Фільм «Вбивство Ніколь Браун Сімпсон» (2019) доступний до перегляду онлайн українською і може зацікавити шанувальників трилерів, що ґрунтуються на реальних подіях.
Дивитися онлайн фільм Вбивство Ніколь Браун Сімпсон українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Відгуків (1)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. Гість Юра
    Гість Юра 26 листопада 2023 00:28
    0
    Кіно файне , головна акторка гарна і гарно зіграла . Після перегляду якось не пособі , але я не шкодую що подивився. Все ж я не расист але актор негр неприємний , як мавпа справжня . Нахабна сволота, звісно і білих таких багато. Проте про афро американців я хочу сказати що їм Америка великі привілеї даремно зробила , ну і що що вони були рабами , через це що вони зараз мають бути вищими і робити що хотіти, перевертати все , бити , убивати і жодного покарання , так не має бути , кожен має відповідати перед законом , Америка давно змінилася , і дала усе афроамериканцям що вони в Африці б не мали . Вибачте Українці теж були вічно рабами, у нас забрали всю країну і винищили націю не одним геноцидом , голодомором , війнами і етноцидом і ніхто не робить привілеї в світі жменці чистим Українцям яких лишилося мало . І ще одне у світі стільки убивств, стільки злочинців і нема кари ніякої . Але найбільші злочинці це усе населення і усі люди , бо ми це все дозволяємо і самі створюємо. Не знаю що там про містику , але про психологію точно ми ламаємо чужим душі і створюєм вбивць . Ніхто нездоровий в цьому світі , усі хворі .
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: