КіноУкр » Фільми » Я думаю закінчити це все

Я думаю закінчити це все

I’m Thinking of Ending Things
Постер Я думаю закінчити це все
HD 1080p
6.6
3 807
2
-37
Рік: 2020
Країна: США
Кінокомпанія: Likely Story, Netflix
Режисер: Чарлі Кауфман
В ролях: Джессі Племонс, Джессі Баклі, Тоні Коллетт, Девід Тьюліс, Джейсон Ральф, Еббі Куінн
Звук:Чарівний Ліхтар | Багатоголосий
Тривалість: 02:14:46
Вік:
16+
В збірках: Фільми Netflix
В списках:

Про фільм Я думаю закінчити це все

Інтригуючий, заплутаний, похмурий псилохологічний трилер, заснований на одній із найсуперечливіших книг американської літератури цього десятиліття — «I'm Thinking Of Ending Things» Ієна Рейда.

За сюжетом, молода дівчина Люсі відчуває дивне почуття: вона знає свого бойфренда Джейка чи то 7 тижнів, чи то набагато довше, а їх перша поїздка до його батьків викликає у неї раптову ностальгію. Та й їхати дівчина не дуже хоче: вона взагалі «думає, як закінчити це все» і кинути Джейка - взагалі хорошого хлопця, але явно не для неї. У дорозі пара обговорює поезію, класичні мюзикли та Муссоліні, але їхні розмови починають переривати постійні дзвінки, які дівчина зручно ігнорує. Знайомство з батьками начебто проходить гладко, але в кімнаті Джейка дівчина помічає щось дивне - дитячу фотографію бойфренда, на якій зображена вона.

Фільм «Я думаю закінчити це все» (2021) буде цікаво дивитися онлайн українською поціновувачам психологічних трилерів та хорор-фікшнів.
Дивитися онлайн фільм Я думаю закінчити це все українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Відгуків (2)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. Гість Святослав
    Гість Святослав 9 липня 2023 03:50
    -2
    Якщо ніхто не зрозумів про що фільм, то я вам поясню.
    Кожна раптова зміна поведінки, кожна зміна сцени, кожен раптовий емоційний в сплеск, кожен напрямок камери на будь що у цьому фільмі. Це все ніщо інакше як пояснення психічної хвороби, у вигляді раптових спогадів в перемішку з реальністю. Там є сцени де герої намагаються самі розібратись із ходом заплутаних думок, це чітко ми бачимо, бо герої немов самі намагаються розібратись в плутанині свого розуму. Також є сцени які показують нам ситуацію з боку третьої особи, як тих хворих людей бачимо ми із свого боку, ніби не розуміючи їх і вважаючи ненормальними. Бо дійсно така поведінка не є нормальною. Цей фільм про ненормативну психіку, кожна його сцена це пояснення психічного розладу, будьте альцгеймера чи навіть банальна паніка тут в кожній сцені щось таке є. Так у цьому фільмі вам прямо у вашу морду ніхто не скаже що кіно про розлади психіки. Вам тут покажуть АКТОРИ! ! ! на це треба дивитись! ! ! Якщо ви суk@ тупі ! ! ! то я вам не рекомендую цей фільм до перегляду, бо ви скажете що не зрозуміли і поставте дизлайк( ДИБІlЛА@М ЗАБОРОНЕНО дивитись це кіно).
    А ЯКЩО ВИ МУДРА ЛЮДИНА ТОДІ РЕКОМЕНДУЮ ПОДИВИТИСЬ, ЦЕ ЧУДОВЕ КІНО ІЗ ПРЕКРАСНОЮ ГРОЮ АКТОРІВ, НЕ ЗАБУДЬТЕ ПОСТАВИТИ ЛАЙК 👍
  2. Гість Микола
    Гість Микола 22 травня 2023 16:13
    +3
    Маячня божевільного.
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: