КіноУкр » Фільми » У руках пса

У руках пса

The Power of the Dog
Постер У руках пса
HD 1080p
6.8
7 194
1
+911
Рік: 2021
Кінокомпанія: BBC Films, Netflix
Режисер: Джейн Кемпіон
В ролях: Бенедикт Камбербетч, Коді Сміт-МакФі, Джессі Племенс, Кірстен Данст, Френсіс Конрой, Пітер Керролл
Звук:Цікава Ідея | Багатоголосий
Тривалість: 02:07:56
Вік:
16+
В збірках: Фільми Netflix
В списках:

Про фільм У руках пса

Симпатичний вестерн про деспотичного, проте харизматичного фермера-ковбоя, який оголошує війну новій дружині брата та її сину-підлітку й знущається з них, доки назовні не виходить одна давня таємниця.

Події відбуваються в 1925 році. Брати Філ та Джордж володіють найбільшим ранчо Монтани. Незважаючи на спорідненість і спільний бізнес, у них мало спільного: Філ грубий, не любить митися і не втрачає можливості принизити слабких, а Джордж тихий, ввічливий і воліє спокійно вести бізнес. Коли Джордж одружується з місцевою вдовою Роуз, яка має сина-підлітка, Філ ніяк не може з цим змиритися і вирішує всіма способами знищити їхнє щастя.

Фільм «У руках пса» (2021) буде цікаво дивитися онлайн мовою оригіналу з українськими субтитрами шанувальникам атмосферних, інтригуючих драматичних вестернів з відчутним присмаком трилеру.
Дивитися онлайн фільм У руках пса українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Відгуків (1)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. Гість Olena
    Гість Olena 4 жовтня 2023 18:29
    0
    М'яко кажучи відстійний сюжет і режиссура. І це при такому акторському складі. На що я витратила дві години?! Ну не поладила жінка одного з братів з шурином. Це що, шось настільки смертельно страшне, що треба одразу почати заливати очі. Він нічого їй власне не зробив. Ніяких знущань, ніяких втручань в її життя з чоловіком. А якщо вона спилась просто від нудьги, то чого цей малий моральний урод (іншого слова для майбутнього хірурга з тпакими моральними засадами не підберу) вирішив, що мамин шовгур - то основна проблема її життя. Ну хіба що автори хотіли сказати, що слабосильне і невпевнене в собі стає з часом підлим вбивцею? Ну тоді їм це вдалося. Погано, якщо хтось прийме це за чисту монету і подумає, що так і треба діяти: сказав тобі хтось щось образливе, не похвалив твої паперові саморобки - вбий його. Якщо автори хотіли сказати, що малому піздюку щось страшне загрожувало, то треба було показати героя Камбербетча реально жорстокою і небезпечною людиною. А не оці от тупі незрозумілі натяки на мотузку.Мотузка - і що? Може він хотів навчити його лассо кидати. Тільки параноїк роздивиться в звичавйній мотузці на ковбойській фермі натяк на щось страшне.
    У Ксав'є Долана є фільм "Том на фермі". Так само ферма, заїзжий гей, корови, кров і агресивна маскулінність. Але сенсу і психологічної драми набагато більше. Є роман Джека Лондона "Морський вовк" і одноіменний радянський фільм з чудовою психологічною грою акторів. І там питання чоловічої слабкості і сили розкриті добре. А тут якась жалюгідна пародія. Якийсь травоядний агресор (ой боже, паперову квіточку спалив, який жах), ненормальна мамуся, чий чоловік недарма мабуть покінчив з собою, і синочок, який уявляє себе принцесою і приїздить на ковбойську ферму в білих кедиках. А дядько звичайно пес і агресор: не випередив свій час на сто років. Хоча наче й випередив. Називав біологічного хлопчика дівчинкою. Не зрозуміло, що тому гівнюку не сподобалося ))
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: