КіноУкр » Фільми » Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора

Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Постер Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора
HD 1080p
6.2
145 542
40
+145313
Рік: 2022
Кінокомпанія: Warner Bros., Heyday Films
Режисер: Девід Єйтс
В ролях: Джуд Лоу, Мадс Міккельсен, Едді Редмейн, Кетрін Вотерстон, Езра Міллер, Каллум Тернер
Звук:Дубляж
Тривалість: 02:22:41
Вік:
12+

Про фільм Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора

Третя частина магічної саги про чаклунів у світі людей.

Події розгортаються у 1930-х роках. Ґеллерт Ґріндельвальд не полишає свого задуму панувати над магічним світом. Протистояти йому досить складно, тим більше це не під силу зробити самотужки. Албус Дамблдор доручає Ньюту Скамандеру, стати на чолі команди спротиву. Прихильників Ґріндельвальда навкруги стає дедалі більше, але спокійно спостерігати за цим ніхто з друзів Дамблдора не буде.

Фільм «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» (2022) буде цікаво дивитися онлайн українською шанувальникам фентезі та світу магії із всесвіту Гаррі Поттера.
Дивитися онлайн фільм Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Відгуків (40)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. Ukrainets_K
    Ukrainets_K 8 січня 2024 14:32
    0
    Всім фанатам Гаррі Поттера стовідсотково сподобається) чесно кажучи, раніше я не дуже ставилась до частин "Фантастичні звіри", але кожного року передивлюсь Поттера і ось вирішила на фон ставити звірів і що я можу сказати, вже роки за три мені справді зайшло) Тепер щороку передивлюсь Поттера а потім Звірів. Дуже мені подобається наповнювати магією свою зиму)
    Доречі, третя частина нічим не гірша за перші дві.
    Тож хто не дивився, любить магію, велкам ;)
  2. Леночка, не проти Гея даболдора
    Леночка, не проти Гея даболдора 29 грудня 2023 23:17
    0
  3. Anna.-.
    Anna.-. 25 квітня 2023 17:35
    +7
    а чому тут так багато хейту?.-.
  4. Гість Юлія
    Гість Юлія 26 листопада 2022 21:45
    -9
    А пхають про геїв куди треба і куди не треба тому, що активно просувають цю ідею. По всім напрямкам. Навіть в кіно для дітей.
  5. Том редл
    Том редл 19 листопада 2022 17:41
    -7
    Єдине ,що порадувало-це Хогвартс. Просто топ і на цьому можна завершити. Ще класно було почути якісь прізвища з Потеріани і сніч от і всі плюси фільму.
  6. Гість Тетяна
    Гість Тетяна 18 листопада 2022 15:06
    +19
    Я гадаю тим неграмотним людям потрібно нарешті звикнути до того що люди нетрадиційної орієнтації та різних рас завжди і ЗАВЖДИ будуть в кожному фільмі. Невже до вас ще досі не дойшло, що вони такі ж самі звичайні люди. А от те, що Депп тепер не грає Гріндельвальда це срака повна. Взагалі не так тепер персонаж сприймається. Забрали одного головного персонажа і картина тепер зовсім по іншому виглядає.
    1. fair
      fair 18 листопада 2022 19:19
      -7
      У когось тут є знайомі геї? От в мене немає, як і в більшості з нас. Чому тоді їх сують чи не в кожен фільм? Їх реально забагато, пхають куди треба, і куди не треба. Такий підхід викликає тільки неприязнь.

      За відсутність Деппа подякуйте Ембер Герд і все тим же толерастам/фемкам.
      1. tdv
        tdv 19 листопада 2022 03:29
        -13
        Взагалі - то, до того що Дамблдор гомик вела ще Джоан Роулінг в останній частині Гарріча тому шо старенька пані Роулінг просто сошла с ума під кінець (взагалі остання вийшла трохи дивною)

        хоча найбільша проблема фільмів по Гарріку то шо всі фільми - хуJня , (а книжки бест оф зе бест , сер) і впринципі пох шо Дамблдор пасив (чи актив?)
  7. ГомиківНаБагаття
    ГомиківНаБагаття 18 жовтня 2022 13:20
    -27
    Хоп хоп хоп, Дамблдор підарок. Дуже добре що Депп не грав Гріндевальда в цій частині. А якщо навіть не дивитися на те що сюди впхали гомика і кілька нігерів, то фільм все одно такий собі, думаю що всі очікували якогось епічного бою в кінці між Дамблдором та Гріндевальдом, а натомість маємо гомосятинське притулювання один до одного.
    1. не зігуй
      не зігуй 18 жовтня 2022 14:17
      -9
      пшло нах тупе дегенератище
    2. Я
      Я 9 грудня 2022 17:07
      +8
      Гомік тут лише ти. І зі мною погодяться всі поціновувачі книг і фільмів данної серії
  8. Міла
    Міла 28 липня 2022 17:00
    +15
    Дуже неуважні та тупі люди , мабуть, не помітили що було достатньо натяків на сексуальну орієнтацію Дамблдора. Як мене дратують расистське ставлення до афроамериканців, мене дратує коли людям не все одно хто гей чи лесбіянка. Я це кажу як дівчина з бісексувльною орієнтацію,я не вибираю в кого закохуватись.

    Мабуть єдине, що мені не сподобалось і обурило, це те,що Джоні Деп не грав Гріндквальда...Початок фільму - я в шоці. Акторська гра нового актора мене не здивувала,в деяких моментах навіть розчарувала...

    Якщо порівнювати фільми про Гаррі Поттера і фантастичних звірів, то звісно , що Гаррі Поттер перемагає. Там більше якого екшену, драми, дивлюсь і серце завмирає. В фантастичних звірях мені сподобалось як знято, багато крутих спецефектів, але інтер'єр видає , що то далеко не минуле, деякі речі видео шо сучасні. В цілому мені дуже сподобалось, але хотілось би якоїсь сумної кінцівки... 1 і 3 частина мох найулюбленіші
    1. ТиЛівеЛайно
      ТиЛівеЛайно 18 жовтня 2022 13:15
      -16
      кицьколизка, в тебе дупка вибухнула твоя лівацька
      1. ТипростоЛайно
        ТипростоЛайно 5 листопада 2022 19:22
        -3
        краще бути бі, ніж таким лайном, як ти. Хтось тебе добре поімел, якщо ти виміщаеш злобу на інших людей.
  9. невідомий поц
    невідомий поц 22 липня 2022 00:29
    +9
    Я ЗАВЖДИ БАЧУ ЯК ІГРАЄ ДЕП.ЗАВЖДИ ФАНТАЗУЮ.СВКАЖУ ТАК,В СЦЕНАХ ГРІНДЕВАЛЬДА ДЕП ВІДІГРАВ БИ КРАЩЕ,ЕЛЕМЕРТАРНО МІМІКОЙ.АКТОРСЬКУ ІГРУ ЙОГО НІХТО НЕ ПЕРЕПЛЮНЕ.ЗМІНИЛИ РІЗКО АКТОРА,ТО ФІЛЬМ НЕ ТО
  10. До
    До 10 липня 2022 16:06
    -22
    Капець. Дамблдор - гей. Задовбали гомосятину скрізь пхати. Цим геть зіпсували враження про фільм.
    1. гість
      гість 27 липня 2022 19:19
      +17
      я Вам більше скажу, в книгах Дамблдор теж ґей, а вони писались ще до 2000х
  11. Буч
    Буч 20 червня 2022 12:49
    -14
    Якщо відкинути всю мою ненависть до пропаганди лівих, то фільм навіть не середнячковий, фільм взагалі ніякий, просто капець якийсь, перша і друга частина були ніби початок чогось неймовірного, а третьою все зіпсували. Але якщо не відкидати мою ненависть, то власне після перегляду цього фільму ненависть збільшилася у рази, хто каже що нема жодної пропаганди то нехай розженеться і стрибне з високої скелі. Ці виродки зіпусавли весь кіновсесвіт, я навіть не звертав уваги на купку напханих чорних, бо просто був в шоці з того що ці ліві вирдоки дібралися навіть вже то таких головних постатей як Дамблдор. Просто блювати хочеться. Тепер я дуже радий що Джонні Депп не мусив грати в цьому лайні.
    1. не зігуй
      не зігуй 5 листопада 2022 21:42
      -2
      я вже здається писав тобі, курво, у відповідь на сайті, шо будеш так тушитися і зеленіти від злоби до ніґерів і гоміків то просто якогось разу оченята всеж лопнуть від такого крєпкого напряженія...)))
  12. MARIANA BOIKO
    MARIANA BOIKO 13 червня 2022 13:09
    0
    Фільм таке собі... Дивитись можна єдине що обурює те що вони всюди пхають тих гомосеків !!! Фільм розрахований на аудиторію 12+ і діти це дивляться і бачать що кохання між двома мужиками то нормально , ця гомосяцька пропоганда стоїть поперек горла!!!
    1. Я бісексуал
      Я бісексуал 2 липня 2022 17:38
      +12
      АХАХХАХАХАХАХАХАХ
    2. Імя
      Імя 5 листопада 2022 19:27
      +10
      повірте, від перегляду діти не стануть "гомосеками", як ви ввразились, але краще бути геєм, ніж такою неосвідченою та неадекватною людиною, як ви. Таке враження, що потрапила в чат до гомофобної раші, а не до толерантних, сучасних, європейських украиїнців.
      1. не зігуй
        не зігуй 5 листопада 2022 21:10
        +1
        а хто вам сказав шо ми враз стали сучасною європейською толерантною нацією?... рівень культури у нас на дуже низькому рівні (в основному)... треба ще часу і багато роботи над собою шоб ми такими стали
  13. Master
    Master 6 червня 2022 21:02
    +28
    Не розумію, чому багатьох так зачепило те, що Дамблдор гей. Це відомий факт, підтверджений самою Роулінг. Немає різниці, закоханий він в чоловіка чи жінку. Та й відвертих сцен, які могли б потенційно зачепити, у фільмі не було.

    Мінусом фільму є те, що незрозуміло про що він. Якось все дуже розмито. Окрім, романтичної складової, хотілося б побачити, чому Дамблдор такий великий чаклун, дізнатись більше про його життя. Та й стосунки з Гріндевальдом дуже розмиті. Чому вони розійшлись іншими шляхами, що конкретно їх роз'єднало? Питань багато, а відповідей мало.

    Щодо гри Міккельсена — питань немає. Він хороший актор. Єдиний його мінус — це те, що він не Джонні Депп. Гріндевальд Джонні Деппа був більш божевільним, магнетичним.

    Попри негативні моменти, все ж круто, що показали Бальзам на душу для фанатів поттеріани. Візуал та музичний супровід теж прекрасний. Тому, разок, але подивитись фільм варто.
    1. Я бісексуал
      Я бісексуал 2 липня 2022 17:42
      +5
      Їх роз’єднала смерть Аріани, а також те що Дамблдор зрозумів що не прагне так як Гріндельвальд знищити світ маглів:)
  14. Гість Сергій
    Гість Сергій 5 червня 2022 22:45
    +7
    Звук дуже поганий, псує враження від всього фільму. Будь ласка, коли буде можливість, то завантажте фільм з іншою озвучкою.
    Дякую.
    1. admin
      admin 24 червня 2022 21:29
      +1
      Звук замінений на дубляж.
  15. сметан
    сметан 5 червня 2022 14:42
    +6
    дамблдор виглядає замолодим тут або застарим у фільмі зі сценою в притулку. різниця між датами до 6 років. порівняйте скріншоти з фільмів. як на мене для людей хто хоч трохи знає цей всесвіт фільм лютий крінж.
    дуже слабки
  16. сметан
    сметан 5 червня 2022 14:22
    +1
    цей фільм, вся серія, а цей фільм особливо - просто знущання над всесвітом гаррі поттера, вульгарне паразитування, його робили бездарі що не мають смаку.
  17. Гість Василько
    Гість Василько 2 червня 2022 22:14
    +15
    Дожилися з Дамблдора зробили п***раса
    1. смет
      смет 5 червня 2022 14:28
      -1
      "ви не розумієте, він завжди був геєм". я проти вашого ставлення і образ
      але в одному ви праві- їм, в тому числі і роулінг,у відповідь на запит суспільства потрібно було додати лгбт+ героя для толерантності. і вона вирішила взяти його "зі стелі". тому все виглядає ненатурально. а ця любовна лінія з гріндевальдом виглядає як плювок в обличчя фанатів
    2. Я бісексуал
      Я бісексуал 2 липня 2022 17:45
      +17
      Він з самого початку був таким, Джоан навіть не скривала це. Ніхто не винний в том що ви долбойоб і гомофоб🥰
  18. Lucker
    Lucker 2 червня 2022 15:33
    +8
    3 частина сама слабенька зі всіх.
    Ніякої кульмінації, розвязки, інтриги.. нічого.
    Просто розтянули 20-и хвилинний сюжет на 2 години.
    Міккельсен хоч і добре грає, але після депа зовсім не виглядає...
    Навіть оцінки фільму не поставиш. Цей фільм не вартий ніяких оцінок.. одне розчарування.
  19. Юлія Івасів
    Юлія Івасів 30 травня 2022 14:19
    +22
    Джоні Депп грав краще!
  20. Гість Viktoria
    Гість Viktoria 27 травня 2022 01:25
    +9
    Якщо вам не сподобалася перша частина, то далі і не дивіться! Значіть цей фільм не для вас!
    А вот Гріндевальда зря замінили, Депп це сама бубочка любіма))
    А то то це не гріндевальд , а какашка…
  21. fair
    fair 24 травня 2022 06:18
    +4
  22. Гість Олександр
    Гість Олександр 23 травня 2022 20:19
    0
    Перший фільм пам'ятаю фрагментами, а сюжет 2 фільму не згадаю, передивлятися не буду, якщо не відклалося в голові, значить мені це не дуже цікаво
  23. RegBah
    RegBah 20 травня 2022 10:13
    +17
    сказати, що я розчарована буде недостатньо
    Дуже прісний і місцями навіт душний фільм.
    Ми вже три частини дивимося на те як Гріндевальд шось пробує, але так і не тямимо чого.
    Цілий перший фільм він полює за обскуром шоб ТАКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ втнути. Ну добре. Вполював. Напевне в другому шось витворить.
    Цілий другий фільм він топчеться з своїми друзями по злодіянням аби прибрати до рук того обскура і шось ТАКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ нашкодити. Ок. Напевне в третьому шось такой наробить
    І от третій фільм
    пів фільму споглядаємо "драму" Гріндевальда і Дамблдора шоб шо? Ну тобто ми знаємо, що в них складні стосунки але це усе якось з чужих вуст. Взаємодії між ними безпосередньої ми не бачимо.
    "демократія" магічного світу це взагалі окреме тема.
    -він не може балотуватися в магічні президенти бо він засранець
    -я більше не засранець
    -добре, тоді може.
    ВИ СЕРЙОЗНО??? ТА ЙОГО БЛЯХА КОНІ З АЗКАБАНУ ТАЩИЛИ!!!! ВІН БУКВАЛЬНО ВТІК І БУВ У РОЗШУКУ і всі просто
    "ок"
    це шо янукович чи шо?!
    знову ж таки
    є то чудовисько яке має кланятись дуже порядним (до речі, якась гипогрифівська фіча. шось Роулінг видихлась і навіть не заперечує що сама себе доїть-цідить). окей. хай буде чудовисько. але як не припустити шо гріндевальд шось намольфарить і вийде ця срака-банька...
    ДОБРЕ!!! НЕХАЙ НАВІТЬ ТАК!!!
    у вас є засранець-рецидівст і замість того аби вточити йому якусь сектупсемпру в коліно, аврори просто стоять і засуджуюче дивляться, даючи цим самим можливість трансгресувати.
    ну шо
    окей
    магічний світ - ідіоти
    про те, що всі "епічні" битви це дурниця не бачу сенсу навіть казати: боротьба з ЧУДЕСНИМ-ЖОСТКИМ-НЕБЕЗПЕЧНИМ-І-ВЗАГАЛІ-ЖАХЛИВИМ-НЕКОНТРОЛЬОВАНИМ обскуром закінчилась через три заклинання і роздуму про силу сім'ї, а битва двох НАЙВЕЛИЧНІШИХ-НАЙТАЛАНОВИТІШИХ-НАЙОБДАРОВАНІШИХ-І-ШЕ-ВСЯКИХ-НАЙ чарівників (Дамблдора і Гріндевальда) закінчилась доторками до грудей і розумінням романтичних відчуттів.
    дякую, потраченого часу шкода))
    знову ж таки:
    це все би могло мати місце якби не вербальні підігріви. Гріндевальда ми всі так боялись, бо він став натхненником Тома Редла. Дамблдора ми всі так любили, бо от він найвеличніший чарівник всіх часів. По факту ми не побачили ні одного, ні другого. Усьому маємо вірити на слово, бо візуалізацій нуль.
    шкода, що така чудесна ідея реалізована так дурацько
    1. ропонп
      ропонп 5 червня 2022 14:31
      +1
      тюрма народів ахаза
  24. Scalt
    Scalt 19 травня 2022 21:53
    +31
    Без Джоні Миколайовича Деппа, ніби інший фільм (((
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: