КіноУкр » Серіали » Володар перснів: Персні влади

Володар перснів: Персні влади

The Lord of the Rings: The Rings of Power
Постер Володар перснів: Персні влади
HD 1080p
6.9
156 150
45
+258366
Рік: 2022
Країна: США
Канал: Amazon
Режисер: Вейн Їп, Хуан Антоніо Байона
В ролях: Роберт Арамайо, Овайн Артур, Назанін Бон'яді, Морфідд Кларк, Ема Хорват, Маркелла Кавена
Звук:Цікава Ідея, BaibaKo, LakeFilms, Колодій
Тривалість: 43 хв
Вік:
12+
Статус: 1 сезон (8 серій з 8)

Про серіал Володар перснів: Персні влади

Приквел культової фентезі франшизи «Володар перснів». Про Другу епоху, коли Саурон разом із ельфами створив персні влади, а потім таємно викував той самий «Єдиний Перстень» аби таємно керувати рештою. Найдорожчий серіал в історії.

Отже, події відбуваються за кілька тисячоліть до «Хоббіта» та «Володаря перснів» і охоплють всі основні події Другої Епохи Середзем'я: кування перснів влади, сходження Темного Лорда Саурона, падіння острівного, могутнього королівства Нуменор та його народу дунедайн, останній союз ельфів і людей.

Незважаючи на те, що настав час відносного миру, герої змушені протистояти відродженню зла в Середзем'ї. Повсюди — від похмурих глибин Імлистих гір до величних лісів Ліндона, захоплюючого дух вже згаданого острівного королівства Нуменор і найдальших куточків світу — у кожному королівстві герої подій створюють спадщину, яка житиме ще довго після їхнього відходу.

Серіал «Володар перснів: Персні влади» (2022) буде цікаво дивитися онлайн українською шанувальникам фентезі та світу Середзем'я.
Дивитися онлайн серіал Володар перснів: Персні влади українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Графік виходу серій «Володар перснів: Персні влади»
Майте на увазі, дата виходу — дата релізу на телеканалах/стрімінгових платформах. На сайті серії з'являються впродовж дня або через 1-3 дні, оскільки потрібен час на переклад і озвучення.
1 сезон
Номер серії Назва серії Дата виходу Статус
1 сезон 8 серія Alloyed 14 жов 2022, Пт
1 сезон 7 серія The Eye 7 жов 2022, Пт
1 сезон 6 серія Udûn 30 вер 2022, Пт
Відгуків (45)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. Турист
    Турист 29 січня 2024 20:32
    +1
    Обожнюю всесвіт Толкіна. Трилогія Хоббіт, та трилогія Володар перснів - це два шедевра кіноіндустрії. Кожного року переглядаю їх. Що можу сказати за цей серіал ? Не такий файний як дві трилогії Пітер Джексона, але дивитись не гидко. Очікував трошки більше, сподіваюсь другий сезон буде більш цікавий..Загалом рекомендую до перегляду. І як завжди , дуже дякую цьому сайту, що можу дивитись улюблені фільми та серіали в українському дубляжі.
  2. Гість Вова
    Гість Вова 24 січня 2024 19:15
    -3
    людина військова, запитую; які довбойоби писали сценарій? Генії тактичної, бля , думки? Позитивні коменти цьому серіалу можуть написати тільки неадекватні євнухи-гомосеки або, овечки- ідіотки. Нормальні люди бачать що сценарій писали хворі
    .Люди!!! Не давайте членомосам і лайномісам знімати кіно! Фільми дивляться наші діти! До чого тут толерантність? Вони нав'язують нашим дітям що, вони лайно а цвіт нації це чорношкірі педорасти! Жах, проснітьсЯ, гомики не герої! Негри не цвіт нації .жах...відкрийте очі, що нам тулять?
  3. Юра Скорняк
    Юра Скорняк 28 вересня 2023 11:45
    +1
    Серіал цікавий, гарна картинка також є і невдалі моменти, Джексона важко переплюнути це потрібно розуміти , десь діалоги слабкі десь орків показали тупо які живуть як бомжі, або ельфів з коротким та середнім волоссям , але сама ідея серіала прикольна, хочеться побачити, як вони все зроблять.
  4. Поціновувач Толкіна
    Поціновувач Толкіна 29 січня 2023 00:02
    +10
    Серіал поганий і це моя суб'єктивна думка, не рекомендую до перегляду якщо ви були захоплені фільмами Пітера Джексона тут немає цієї атмосфери, леді Галадріель в жодній книзі на жодній сторінці не була тим воїном що її зобразили в серіалі, чорношкірих людей потрібно ставити на правильні ролі а не в дружини до Дуріна і ельфів( я нічого не маю проти них) проте краще було дати їм інші ролі. Багато не канону як на мою думку, я можу прискіпуватись проте жінки гномів бородаті і схожі на чоловіків це і в книгах і в фільмах _підкреслюється_ надіюсь є люди що розділюють мою думку.
  5. Андрій Шевченко
    Андрій Шевченко 20 листопада 2022 01:34
    +6
    Дуже цікавий серіал !Захоплюючі актори , неперевершено відтворюють сюжет. А саме головне ,я дякую команді ,яка озвучила українською мовою. Все дуже професійно та на високоому рівні.
    Дякую вам друзі .Усім хто ще не дивився ,раджу для перегляду ! ♥
  6. Ґеноци Дмоскалів Велерійович
    Ґеноци Дмоскалів Велерійович 5 листопада 2022 12:51
    +3
    Серіал цікавий, стосовно різних рас серед акторів, можна зрозуміти по причині того, що в західній культурі останню сотню років темношкірі вже є частиною культури США та інших. Саме на захід розрахований данний серіал, тому я трішки не розумію хейтерів. Головне, щоб не було дурної пропаганди ЛГБТ, та статевих зносин
  7. ЯзаГендальфа
    ЯзаГендальфа 23 жовтня 2022 11:57
    +8
    Серiал просто супер!
  8. Вільий Фермер
    Вільий Фермер 22 жовтня 2022 09:05
    +8
    Загалом серіал сподобався. Нагадую, що це адаптація в не екранізація. Тому до авторської творчості творців прошу ставитися спокійно, тим паче, що ніхто з нас не заплатив за перегляд) Шоу передаєатмосферу Толкієна і його найскладнішого творіння - Сирмариліону. Відразу захотілося зняти українське фентезі такогож рівня. Але ж кошти...) Зате щоб написати коштів потрібно менше, тож уперед)
  9. Дима Онищенко
    Дима Онищенко 15 жовтня 2022 09:53
    +20
    Коли виде другий сезон
    1. Вільний Фермер
      Вільний Фермер 22 жовтня 2022 08:59
      +2
      2024(
  10. Людмтла
    Людмтла 12 жовтня 2022 20:41
    -2
    Серіал треба сприймати як окремий, від володар перснів, фільм. Неприємно і дивно бачити ельфа чорним( дурість режисера).Елуронд грає актор ,по вигляду якого ,весь час очикуєш якоїсь підлості. Хоча персонаж порядний
    1. Гість Андрій
      Гість Андрій 20 листопада 2022 01:41
      +4
      Ви б краще не на ельфа дивилися ,а на те як безграмотно пишете українською мовою .
  11. Гість Христина
    Гість Христина 7 жовтня 2022 12:46
    +6
    чекаю на 7 єпізод heart_eyes
  12. Гість Олексій
    Гість Олексій 17 вересня 2022 10:53
    +17
    Сподобався серіал, особливо 4 серія епічно і тримає в напрузі. Порівнювати з трилогіями сенсу нема - вони захоплюючі по-своєму, серіал набуває власної самобутності. Сподіваюсь на подальший цікавий розвиток сюжету.
  13. Гість Богдан
    Гість Богдан 17 вересня 2022 00:47
    -5
    Аґенда сучасної мультикультурності, натягнуто реалізована в серіалі, викликає огиду у того, хто справді цікавився всесвітом Толкієна і збоченне уявлення про цей всесвіт у того, хто ним ще нецікавився... Чергова великоб'юджетна ідеологічно заточена бульбашка голівуду...
  14. Правда
    Правда 15 вересня 2022 10:57
    +5
    Чорний ельф, чорні довгоноги, чорна принцеса гномів, чорна королева Нуменору. Але ні, жодної чорнопропаганди нема, все нормально. Як це ще Галадріель і Ерлонд білі, неподобство.
    1. не зігуй
      не зігуй 15 вересня 2022 22:56
      +20
      для тих хто в глухому танку ... країна виробник-сша, сценарій теж їх як і бабло ...цільова аудиторія для серіалу теж сша...частина їх суспільсва це чорношкірі... є іі азіати і навіть мусульмани є... є всі... тому як їм вигідно і добре так вони будуть знімати...в даному випадку це для них вигідно як політично так і комерційно... можуть і гоміків-персонажів добавити (як ви кажете) якщо захочуть... вас ніхто питати не збирається....тож можете дебіли битися об стіну....можуть доречі і взагалі його закрити недознявши якщо переглядів у сша буде мало і збори не будуть перекривати критичної межі...це ж комерційний проект
      1. Правда
        Правда 16 вересня 2022 18:40
        -25
        Дебіл то тільки твій батя. А твій висер на захист чорноти тут нікому не всрався.
      2. luc
        luc 23 вересня 2022 20:19
        +7
        ви взагалі українці? обоє.
        бо чисто москальська ідеологія.
        1. не зігуй
          не зігуй 24 вересня 2022 14:50
          +15
          притензії не приймаються... бо не по адресу... і до чого тут українці та ідеологія?... ти мій комент читав взагалі?... Раджу так не зациклюватись на кацапах... у них немає майбутнього як і небуло ніколи в принципі... якшо ви звісно цікавитесь історією і можете аналізувати теперішнє шоб звести все разом докупи...Чи ви вважаєте шо той хто назвався українецем це завжди шось хороше?.. нажаль буває всяке... тоді хто по вашому розкрадає допомогу, тирить на волонтерстві, тирить в місцевих радах, вище, тирять в оборонному коплексі...або набухається і зібє людей на зупинці? Це все кацапи?....Не треба ідеалізувати - бо бидла багато всюди... нажаль
    2. Luc
      Luc 23 вересня 2022 20:24
      +21
      Ну так, вп*зду чорних. Це ж не люди. Вони не хочуть грати улюблених персонажів, персонажів на яких виросли. Вони не хочуть знятись в , мабуть, самому дорогому серіалі в історії. Ні. До сраки їхні бажання бо в них колір шкіри інший.
      А все тому що книжка писалась в інші часи і люди, які видають такі коменти, як ви, походу самі лишились в тих часах. Тримайте свій недолугий рассизм при собі. Бо так, це саме рассизм
      і дискримінація людей по коліру шкіри.
  15. Duck Giggers
    Duck Giggers 14 вересня 2022 15:35
    -5
    blackmania continues.
  16. Дідько лисий
    Дідько лисий 13 вересня 2022 01:59
    +6
    Дух Середзем'я - то заради чого був знятий серіал, то заради чого ми всі так його чекали і ТАК ВІН Є;
    високоякісна яскрава картинка чудово показує час коли вісі народи були в апогеї свого процвітання, і цим виправдовується гіперболізм яскравості картинки (гадаю що по ходу розвитку основної сюжетної лінії вона буду ставати все більш суворою);
    канон світу Середзем'я кожна серія має ту чи іншу деталь яка поєднує її з канонічними трилогіями "Володар перснів" та "Хобіт" і саме ці детальні поєднують ці кіно-картини, та доповнюють світ, легенду, казку яку ми так любимо))
    Не раджу дивитись зараз, краще почекайте виходу всього сезону, 1,2,3 серії ні, тут картинка дуже глобальна і дивитись її треба глобально.
  17. Гість Андрій
    Гість Андрій 12 вересня 2022 21:56
    +6
    Цікавий фанфік -фентазі від Амазон ,з Роналдом Руелом Толкієном спільні лише деякі імена більше спільного нічого.Одного не розумію куди стільки бабок вбухали цей серіал заявленого бюджету не коштує.
    1. не зігуй
      не зігуй 12 вересня 2022 23:01
      0
      я б так не переживав за їх лишнє бабло.... нехай і спалюють у пічках для опалення ...головне щоб цікаво було дивитись і було розумне...а не суцільна біганина з криками ура як то товарістчі робили... і в голові після перегляду окрім вітрів ще хочаб шось лишалось....шкода що і з музикою промашка вона тут була б не лишня для атмосфери...
      1. не зігуй
        не зігуй 15 вересня 2022 20:27
        -4
        ховайся курва разом з копченими кацапами в гавняній ямі яка сральником у них зветься
        1. не зігуй
          не зігуй 5 листопада 2022 22:19
          -1
          вибачте...попередній комент просто попав не по адресу... глюк такий собі
  18. po3
    po3 11 вересня 2022 18:13
    +3
    Дуже захопливо розвертається сюжет - від 3ї серії сезону вже підсів, Зйомки все більш мальовничі і детальні(особливо острів), актори вже не викликають відрази(окрім ґобіта-негра) - Сільмаріон якраз не дочітав(це нудно)
    1. Duck Giggers
      Duck Giggers 14 вересня 2022 15:38
      -10
      Нігерів зараз пхають всюди як заразу.. Я не здивуюся якщо тут і гомики будуть.
      1. не зігуй
        не зігуй 14 вересня 2022 18:32
        -1
        фє як не красіво... перш ніж писати такий висєр варто покумекати чи варто хвастатись пустою головою( або засраною)... наш регіон рано чи пізно теж буде масово заселений темношкірими представниками... це тільки питання часу...і це нормально якшо ми взагалі люди... а раз так... то харош бикувати... ну бо це дебілізм чистої води...колись вже одні чмирі додумались ганятися за бідолашними євреями і зігувати сидячи на горшках...тужились- тужились....аж очки лопнули.... А на рахунок нетрадиційних ухилів.. то пропаганда цього це ідіотсво...хоча ніхто нікого не змушує ... але і треба визнати шо ці люди є навколо... вони не можуть змінитися чи полікуватися як від грипу... вони є і це факт...бикувати по цьому поводу теж тупо....тому приймаєм якісь правила добросусідського життя .... і йдем далі...таке враження шо вночі за кожним кущем зачаївся гамасєк шоб посягнути на вашу дорогоцінну жопу
        1. W sraku nigeriw
          W sraku nigeriw 15 вересня 2022 10:44
          -11
          Типовий чорновик. Ліве ти лайно, якщо тобі подобається лизати чорні дупи і прославляти гомиків то це не означає що всі такі самі. Тож загаси пожежу своєї лівацької дупи і звали в туман, а ще краще в Африку разом зі своїми божествами.
          1. не зігуй
            не зігуй 15 вересня 2022 20:23
            -2
            пішов нахуй смердючий тупий бик.... а лівацтво запихни собі у сраку... я б таких гандонів як ти через мясорубку пропускав....краще застрелься бо я на таких бидло сук як ти дуже злий і із задоволенням зубами рвав якби небуло чим.... як кацапів.... пшло нахуй бидлота )))
            1. Ти лох
              Ти лох 16 вересня 2022 18:45
              -4
              Ахаххахпхахах, ну ти й висерок ще той, йди уроки вчи, школота гнила, і дупу свою загаси лівацьку, мамкин боєць семи яєць диванний, дивись сраку собі не порви😂😂😂
            2. не зігуй
              не зігуй 24 вересня 2022 14:33
              -2
              знов спалився....от дегенерат... ))).... пшло нах
          2. не зігуй
            не зігуй 15 вересня 2022 20:35
            -2
            таке бидло як ти нічим від кацапів не різниться.... сховайся курва разом з копченими кацапчиками в гавняній ямі яка сральником у них зветься де тобі і місце
  19. Гість Олександр
    Гість Олександр 5 вересня 2022 15:42
    +9
    Ну взагалі то чекав набагато гіршого, глянув 2 серії, як для серіалу нормально. Буду дивитись.
  20. Vova7f5
    Vova7f5 4 вересня 2022 21:20
    +1
    Я щось не зрозумів в описі пише що 6 серія буде 30 вересня
    А 3 серія коли ? Чи то 4 серії вийде 30 вересня
    1. не зігуй
      не зігуй 5 вересня 2022 03:01
      +4
      3 серія - 9 вересня ...і ше якийсь час на озвучку (мабуть)
  21. не зігуй
    не зігуй 4 вересня 2022 01:56
    +10
    Переглянув краєчком ока 2 ві серії і.... незнаю навіщо це взагалі почали знімати..що це за сюжет , звідки його виколупали і про що він?....надто затягнуті в часі події і тому зовсім не цікаво ... пафосна музика але нічого не відбувається в кадрі...квадратні діалоги теж з якимсь недоречним пафосом... короче незрозуміло шо то і для чого .... може то кацапам як дурнувата заставка для похоронів?
    1. Вільний Фермер
      Вільний Фермер 7 вересня 2022 08:24
      +3
      Є книга у толкієна Сирмариліон ( це як міфи древньої греції тільки про його світ) Там дуууже багато всього, і десяти серфалів не вистачить. Тож вни вибрали приблизно середину і доплели туд купу своїх вигадок. Але атмосфера Толкієна залишається на рівні
      1. не зігуй
        не зігуй 7 вересня 2022 15:06
        +3
        ))))... взагалі то я читав Сильмариліон і при чому весь... правда то було давненько...це тоненька книжечка якщо рівняти з Володарем...як я розумію писалась уже після Хобіта і Володаря як основа і пояснення того задуманого світу... для мене вона була прохідною....там є якась черговість подій але немає такої деталізації як у Володаря чи Хобіта....Вважаю вибраний формат для Сильмариліону або його частини як серіал це фейл адже детальний сюжет прийшлося б видумувати і це вже буде така собі «катлєта» і не буде оригінальним Толкіном... і серії мають бути повні подій і сюжетних поворотів щоб хотілося дивитись слідуючу серію... ну не можна розмазати декілька дій на годину часу як в даному випадку....Краще було вибрати формат фільму і послідовнісь як у книзі... і взагалі щоб зняти щось путнє із Сильмариліон требі вбухати туди адську працю... і при цьому бути Пітером Джексоном)).... а це малоймовірно
  22. Гість Микола
    Гість Микола 3 вересня 2022 10:38
    -3
    Якась хрінь потратили пів мільярда і закопали творчість Толкіна, не рекомендую це дивитись, серіал від HBO кращий дивіться його!
  23. admin
    admin 3 вересня 2022 04:32
    +4
    Хто дивився?
    Мелькор або згадки про нього тут є? Як висвітлено королівство Нуменор? Це в Другу епоху вони там усіх «нагібали» чи в Першу? smirk Підзабув вже.

    Викликаю пояснювальну бригаду.
    1. Toraz
      Toraz 4 вересня 2022 15:15
      +3
      Самі боїтеся дивитись?
    2. Вільний фермер
      Вільний фермер 7 вересня 2022 08:21
      +3
      Здається друа епоха, Млоді Галадрієль, Елронд. Ельфи з Еребору. Гноми тусують в Морії. Загалом дуже цікаво
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: