КіноУкр » Серіали » Миротворець

Миротворець

Peacemaker
Постер Миротворець
HD 1080p
8.3
13 922
4
+2230
Триває
Рік: 2022
Країна: США
Канал: HBO
Режисер: Джеймс Ґанн, Бред Андерсон
В ролях: Джон Сіна, Стів Ейджи, Даніель Брукс, Роберт Патрік, Дженніфер Голленд, Фредді Строма
Звук:HDrezka Studio
Тривалість: 40 хв
Вік:
16+
В списках:

Про серіал Миротворець

Дотепний спін-офф «Загону самогубців», про найзухвалішого та найцинічнішого супергероя-патріота з всесвіту DC Comics, який хоче досягти миру за будь-яку ціну.

За хронологією події відбуваються після фільму «Загін самогубців: Місії навиліт». Миротворець опиняється в госпіталі — на диво, його не вбиває ні куля Бладспорту, ні будівля, що звалилася на спину. Ще більший сюрприз чекає на героя попереду: закінчивши лікування, лікарі відпускають його на всі чотири сторони, а не везуть назад до в'язниці. Втім, насолоджуватися свободою та грати з ручним орлом, Миротворцю довго не дадуть. Майже відразу в його прикрашений квітами американського прапора трейлер навідується спецзагін Аманди Воллер, яка заново вербує цинічного патріота. У них нове завдання: Миротворець має усувати людей із таємничого «Проекту Метелика», не ставлячи зайвих питань.

Серіал «Миротворець» (2022) буде цікаво дивитися онлайн українською шанувальникам всесвіту за коміксами DC.
Дивитися онлайн серіал Миротворець українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Графік виходу серій «Миротворець»
Майте на увазі, дата виходу — дата релізу на телеканалах/стрімінгових платформах. На сайті серії з'являються впродовж дня або через 1-3 дні, оскільки потрібен час на переклад і озвучення.
1 сезон
Номер серії Назва серії Дата виходу Статус
1 сезон 8 серія Chapter 08: It's Cow or Never 17 лют 2022, Чт
1 сезон 7 серія Chapter 07: Stop Dragon My Heart Around 10 лют 2022, Чт
1 сезон 6 серія Chapter 06: Murn After Reading 3 лют 2022, Чт
Відгуків (4)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. Max S
    Max S 9 липня 2023 13:40
    0
    Серіал класний, дивиться можна на одному диханні, але як можна замінити в кінці останньої серії голос головного героя на зовсім інший, розумію можуть бути всякі ситувції в житті, але підібрали хоча б схожий тоном. За такий фейл студії озвучки має бути соромно.
  2. Виталий Панда
    Виталий Панда 25 липня 2022 13:53
    +1
    вступну музику підібрали топову blush
  3. Charles Darwin
    Charles Darwin 19 лютого 2022 21:37
    -1
    Подивився усі вісім серій і, судячи з усього, це кінець сезону, тому можна зробити кінцеві висновки щодо серіалу. Це до серіалу не відноситься, але скажу, що з якоїсь невідомої причини в останній серії поміняли актора дублювання головного героя.
    Щодо сюжету, то він виявися слабішим, ніж очікувалось. Цікавих поворотів майже не було, а розв'язка виявилась типовою і навіть банальною.

    З крутого головного героя зробили придуркуватого плаксивого ідіота з моральною дитячою травмою. Це все можна було нормально обіграти, але тут його зробили взагалі розмазнею. Та навіть його напарники більш охоче (і вправніше) мочать ворогів, ніж сам Миротворець. Це дуже дивно після того, що ми бачили в Загоні самогубців.
    Але найбільше роздратував персонаж Адебайо (чи як там її). Найгірший і найпідліший персонаж в усій команді, якого вирішили витягнути і зробити героєм. Мало того, що актриса грає зовсім недуже, виглядає це все натягнуто, безглуздо і просто смішно. Двохсот кілограмова корова, у якої з рук усе валиться і яка не може скривдити ворога, раптом перемахує (перевалюється) через паркани, мочить цілі загони ворогів з двох стволів і за секунду опиняється там, куди вона б зі своєю непристойно жирною дупою не добігла і за пів дня.
    Тупі жарти про феменізм, рівність і абсолютно погану демонічну білу расу до кінця серіалу вже починають плавити мізки. Їх пхають буквально всюди, особливо там, де це нафіг не потрібно. Але деякі смішні жарти зрідка все ж проскакували.
    Екшн сцени, як і раніше, були на висоті, й спецефекти виглядали доволі непогано.
    Джон Сіна, як завжди, чудово відіграв свою роль.
    Сюрприз з Лігою Справедливості в кінці був прикольний, хоч і короткий.
    Чи варто очікувати продовження - хз. Загалом норм, але могло б бути й краще.
  4. Charles Darwin
    Charles Darwin 5 лютого 2022 21:09
    +4
    Глянув першу серію і гадаю, серіал вартий продовження перегляду. Коли вийшов трейлер, думав, що це буде окремий спіноф про одного з кращих персонажів другого фільму про Загін самогубців. Озвучка тут бомбезна, жарти в стилі Місії навиліт, екшн сцени видовищні, Джон Сіна класно підходить на роль Миротворця. Є звичайно й мінуси, в серіал напхали двохсот кілограмових чорношкірих лесбіянок і тупих жартів про расизм і сексизм. Я, звичайно, не проти, але нічого не поробиш, такі тепер тренди, світ змінюється. Загалом, поки що задоволений переглядом. Подивлюся, як будуть змінюватись події і які будуть враження в кінці серіалу.
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: