КіноУкр » Фільми » Пила: Спіраль

Пила: Спіраль

Spiral: From the Book of Saw
Постер Пила: Спіраль
HD 1080p
5.2
4 129
4
+39
Рік: 2021
Країна: США, Канада
Кінокомпанія: Lionsgate, Twisted Pictures
Режисер: Даррен Лінн Боусман
В ролях: Кріс Рок, Семюел Л. Джексон, Марісоль Ніколс, Макс Мінґелла, Алі Джонсон, Ден Петроніжевіч
Звук:Дубляж | Line In
Тривалість: 01:33:06
Вік:
18+

Про фільм Пила: Спіраль

Дев'ята частина культової хорор-франшизи про безумного маніяка, який влаштовує своїм жертвам ігри на виживання.

За сюжетом, імпульсивний детектив поліції Нью-Йорка Зік Бенкс все життя намагається вирватися з тіні свого батька, уславленого ветерана правоохоронних органів. Одного разу Бенксу і його новому напарнику доручають розслідування серії жорстоких вбивств, які дивним чином нагадують злочини минулих років. Так вони опиняються в епіцентрі зловісної гри, і ціна програшу в ній - життя.

Фільм «Пила: Спіраль» (2021) доступний до перегляду онлайн українською шанувальникам нещадних хорор-детективів.
Дивитися онлайн фільм Пила: Спіраль українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Відгуків (4)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. Поціновувач
    Поціновувач 12 серпня 2023 01:02
    0
    Буду казати відверто: якщо вам подобається серія фільмів "Пила", то цей фільм краще не дивитись. Все що в ньому від "Пили" згадки про Джона Крамера, і, типу, наявність пасток-випробувань (по схемі: ти можеш постаратися вижити, але не будеш, бо сценарій не передбачає). Але в цілому фільм стилістично, сюжетно, та й взагалі по своїй суті нічим не схожий на "Пилу". Вірно буде сказати, що кожний наступний фільм франшизи гірший за попередній. Але цей фільм найгірше, що могло з нею статися. Моя суб'єктивна думка. Тим більш, варто додати, що фільм в оригіналі називається "Спіраль", і можливо є спін-оффом, або, як правильно висловились попередні глядачі фанфіком. А в цілому, як окремий фільм - не вартий уваги. Персонажі нудні і набридливі, купа інформативних діалогів, завдяки яким ми дізнаємось всю інформацію, при тому, ці діалоги абсолютно бездарні з точки зору написання (моя непрофесійна думка). Жодному з персонажів не співчуваєш. Протагоніст взагалі бісить sweat_smile. Абсолютно все у фільмі виглядає дешевим і несправжнім. Вірогідно весь бюджет пішов на гонорар Л. Джексону. 1/10
  2. RegBah
    RegBah 4 серпня 2023 04:50
    0
    Розтрачений флер

    Серія "Пили" стала свого роду класикою новітнього кінематографу жанру жахів. Якщо олдовим еталоном вважаємо умовного Фредді Крюгера з вулиці Вязів чи Джейсона з П'ятниці13, то в нульових за кермо сів Джон Крамер. І власне в цьому вся суть мого відгуку: Джон Крамер
    Очевидно, що сюжетка Вана не дозволяла тягнути Крамера вічно. Зрештою один із слонів Ванівської філософії то якраз хвороба і прийняття неминучого. Однак перші може фільмів 5 це ще виглядало відносно органічним, оскільки цікавими були кульбіти з цими вічними співучасниками, які виринали то тут, то там, а потім ще й не могли між собою ужитися. Я навіть готова назвати допустимою ту частину, де гра відображалася в теперішньому часі, але вкінці фільму ми дізнались, що це все було вже зіграно деякий час тому і не було паралельним основній лінії (можливо сьома-восьма, якщо правильно пам'ятаю)
    *сорі, дивилась у міру виходу*
    Але)))))))))))))
    Що ми маємо тут?
    По-перше, гра акторів слабенька і загальну картину не витягнув навіть ЛДжексон) Не знаю які спонуки його сюди привели, але гг картонний і я зовсім йому не співчувала. Пам'ятаю як колись давно довго облизували тему того, що гравець першої гри ненатурально різав собі ногу. Що, мовляв, вона не рухалася належним чином.
    То от тут ненатуральне все))) Важко повірити у в-с-е: від нарікань на невірну дружину до порізів склом чи оплакування напарників.
    По-друге, мотивація нового Конструктора. Як я вже писала, одним із шармоутворюючих аспектів серії були неочікувані поганці. Але неочікуваними їх робила не пізня поява, а саме "ого, це ти був??" Чарівливість таких поворотів полягала не лише у "поганстві" як такому, а й еталонному переосмисленні цінностей А крім того, не менш цікавим видавались "доштопування" фільмів, коли в сюжеті п'ятої пили ще щось договорювали про першу. Таке смішненьке "я не договорила". Про ляповість цього всього можна говорити довго. Але це "Пила"!) І саме такою ми її любили!
    Тут же ця чарівність розтрачена. Поганець не неочікуваний, а просто неозвучений. Різниця в цьому відчувається.
    По-третє, самі ігри стали менш витонченими. Новий Конструктор не такий елегантний як Джон (що й логічно, бо ніхто не інженер крім інженера), але в цьому вже мало конкретно Пили. Я б навіть наслідуванням як таким це не назвала. Радше якийсь маньячний відео-фанфік із дуже поганенького акаунту сумновідомого ф*кбуку.

    Висновки: актори слабеньі, персонажі слабенькі, ігри слабенькі. Фільм існує виключно на імені: спершу ти працюєш на заліковку, а потім заліковка на тебе. До перегляду не рекомендую, 2/10 просто із сентиментальності)
  3. Анна Карпенко
    Анна Карпенко 4 серпня 2023 01:36
    -1
    Ну не знаю, все прошлые части были намного интереснее, а эта какая то не очень. Мне не понятно почему та девушка не выстрелила в чела в маске, а начала пытаться выбраться, ну ты коп, или кто? Давай пытаться выбраться вместо того, чтоб попытаться устранить того кто может ей навредить. Ещё эти вечные долгие разговоры, там человек висит умирает, а они пол часа разбираются кто кого в прошлом убил, и почему тот это делает, вместо того чтоб отца спасать, он стоял и выслушивал бред этого психа. Иногда эта тупость в фильмах вымораживает. Как то вообще 9-тая часть не понравилась😐 надеюсь десятая будет лучше
  4. Легкий Роман
    Легкий Роман 9 квітня 2023 15:39
    0
    Дев'ята частина, цим все сказано. Фільм непоганий вийшов - типово для сиквелів, які вичерпали початкову ідею
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: