КіноУкр » Фільми » Остання дуель

Остання дуель

The Last Duel
Постер Остання дуель
HD 1080p
7.4
21 917
4
+5777
Рік: 2021
Кінокомпанія: TSG Entertainment, 20th Century Studios
Режисер: Рідлі Скотт
В ролях: Метт Деймон, Адам Драйвер, Джоді Комер, Бен Аффлек, Гаррієт Волтер, Алекс Лоутер
Звук:Дубляж | Line In
Тривалість: 02:33:54
Вік:
16+

Про фільм Остання дуель

Атмосферна історична драма, що ґрунтується на романі Еріка Ягера та свідченнях істориків. Про останню легальну дуель у Франції.

Події розгортаються у Нормандії, у ХІV столітті, у часи правління короля Карла VI. Лицар Жан де Карруж повернувшись з війни дізнається, що поки його не було вдома, його дружину Маргаріт зґвалтував його сусід та давній супротивник Жак Ле Грі. Свідченням жінки ніхто не вірить, тож Жан звертається по допомогу до самого короля. Карл каже, що суперечку потрібно вирішувати на дуелі. Переможець буде визнаний правим. Але у разі програшу Жака його дружину мають спалити на вогні за неправдиві свідчення.

Фільм «Остання дуель» (2021) доступний для перегляду українською усім поціновувачам воєнної драми середньовіччя.
Дивитися онлайн фільм Остання дуель українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Відгуків (4)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. 140800
    140800 18 лютого 2022 10:43
    +4
    Мені цей фільм содобався. Тримав напругу увесь час, до фінальних титрів. Гра акторів на високому рівні. Той факт, що фільм створений на реальних подіях додає особливого захоплення.
  2. Navarh
    Navarh 29 грудня 2021 03:17
    +1
    Дуже раджу подивитись цей місцями огидний фільм. За для розуміння сюжету довелось двічі переглянути зґвалтування. Не розумію, чому цього носатого сітха вважають гарним? Далі спойлери.
    Соромно, за те, що спочатку подумав на дружину. Хоча його мати поїхала якось дивно і нам не пояснили чому. Можливо вона хотіла похизуватись прислугою, або ж на цьому наполягла дружина. Можливо вона (мати) була у змові з пдіаорм, або ж чоловік це запланував. Важливий і незрозумілий "збіг" обставин. Кінцівка (якщо є таке слово) сподобалась. Дивно чому чоловік її жодного разу не вдарив за фільм, тому що це норма. І хоча він все робив по совісті, нам його змальовують у сірих тонах. Тема персів не розкрита. Загалом нудно, затягнуто й багато огидних моментів, але актори чудові. Дуже було цікаво побачити від лиця дружини хто при примиренні сказав ту фразу про короля й вассалів, але зузьки.
    1. Гість Alex
      Гість Alex 23 січня 2022 21:43
      +1
      Сцену когда уезжает мать очень хорошо показано .... меня больше интересует момент который плохо показали с других сторон, когда именно она ходила к нему.
      Но суть в том что он пришел именно к ней и вломился не меняет этого факта, и смоделировать такой вариант в одиночку было бы тяжело.
      Единственный вариант если бы "говно мать" была в зговоре с "насильником", что для матери было как она сказала ранее нормой и её тоже якобы изнасиловали ( она могла этот весь план и воплотить) так как давно не было наследника.
  3. Гість Юлия
    Гість Юлия 9 грудня 2021 22:59
    +9
    Написати, що я у захваті... пф! Фільм Остання дуель чудовий в усьому: гра акторів, подача та передача настроїв тих часів, сама історія - просто переломний момент! це 11 з 10
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: