КіноУкр » Фільми » Той, хто біжить по лезу 2049

Той, хто біжить по лезу 2049

Blade Runner 2049
Постер Той, хто біжить по лезу 2049
HD 1080p
8.0
26 869
9
+5664
Рік: 2017
Кінокомпанія: 16:14 Entertainment, Alcon Entertainment, Columbia Pictures
Режисер: Дені Вільньов
В ролях: Раян Гослінг, Гаррісон Форд, Ана де Армас, Сільвія Гукс, Робін Райт, Маккензі Девіс, Карла Юрі, Ленні Джеймс, Дейв Батіста, Джаред Лєто
Звук:LeDoyen | Дубляж
Тривалість: 02:43:26
Вік:
16+

Про фільм Той, хто біжить по лезу 2049

Фантастичний бойовик в жанрі кіберпанк «Той, що біжить по лезу 2049» є довгоочікуваним продовженням першого фільму 1982 року випуску і переносить глядача в антиутопічний світ майбутнього, який перенаселений людьми і реплікантами - продукт генної інженерії, андроїди із зовнішністю людей, які були створені для виконання важкої або ганебною роботи. Світ людей і реплікантів розділяє стіна брехні з метою збереження мирного життя. Якщо репліканти дізнаються правду про свою штучність, то почнеться повстання, а за ним і справжня війна з людьми.

Але деяким реплікантам все ж вдається дізнатися правду про себе після чого вони тікають або намагаються почати боротьбу за право на існування. Пошуками втікачів займається спеціальний загін поліції Лос-Анджелеса. У його складі є справжній професіонал своєї справи, офіцер поліції Кей, якому стає відома вкрай секретна інформація про загрозу існування людства. Щоб знайти відповіді на свої питання, Кей починає вести пошуки безвісти зниклого тридцять років тому офіцера спецпідрозділу Ріка Декарда.
Дивитися онлайн фільм Той, хто біжить по лезу 2049 українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Відгуків (9)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. Гість Василь
    Гість Василь 18 лютого 2023 23:29
    +7
    За свої 30 років я бачив чимало гідних фільмів, що зараз, коли переглядаю нові фільми, здається, що уже не знайду для себе чогось нового, чогось, що мене вразить або з цікавістю триматиме упродовж всього перегляду фільму. Та ця стрічка - здивувала, доповнила внутрішній світ.
    Напочатку двохтисячних (нульових) штати знімали найкращі фільми, кінематограф бив тоді нові вершини, та цей фільм, як і тоді в двохтисячних, має новий сюжет, який є дуже змістовним і відкриває двері у новий світ.
    А графіка є непросто гарно намальованою і зображеною виключно для візуального видовища, як у фільмах "Марвел", а є такою, що має зміст, безпосередньо маючи відношення до сюжету фільму і показуючи його у всій красі.
    Моя оцінка - 10 з 10.
  2. Маніпак
    Маніпак 20 вересня 2020 10:06
    +1
    класний фільм, вартий перегляду
  3. Саша
    Саша 29 січня 2020 20:14
    -8
    Фільм нудний.
  4. Anton
    Anton 5 грудня 2019 20:26
    -5
    Як я зрозумів історія ще не завершена, і можливо нас чекає продовження,
    2. Я не згоден з режисером і сценаристами які намагаються викликати жаль до штучно створених людей, і того, що вони раби, їх не потрібно вбивати, а потрібно дати їм права звичайних людей, я вважаю, що якщо ми люди створили роботів для рабства нехай працюють на нас, ми панівні на цій планеті та в цьому світі, те, що зробили в фільмі не схоже на фільм 1982 року, де люди перемогли й знищили 5 роботів, хоча і шосту відпустили
    3. Жаль, що режисер продовження не той, що в першій частині
    4. Фільм мені сподобався, цікавий сюжет, добре знято, хоча і не без гріхів перечислених вище, я поставлю 8/10, але те, що режисер Дені Вільньов підтримав звільнення Олега Сенцова всі його фільми від мене отримають +1, отже мій вердикт 9/10
    5.
    1. Володимир Олександрович
      Володимир Олександрович 11 січня 2020 05:03
      +2
      Яка відмінність штучно створених від не штучно?
      1. Anton
        Anton 10 лютого 2020 16:10
        -1
        Штучно створені люди з самого початку створені нами, природними людьми, для певної цілі, вони не живі, вони наші раби, чому тим кого ми для себе створили ми повинні давати якісь права.
    2. Systemalist
      Systemalist 27 квітня 2020 08:50
      +1
      В фільми люди створили не роботів. Люди створили людей. І людяність цих "роботів" більша ніж твоя! Про це й увесь фільм. А ти - просто біоробот.
    3. Гість Fox
      Гість Fox 15 грудня 2020 00:13
      +2
      У фільмі 1982 андроїдів знищив Рік Декард, який і сам андроїд, на що є натяки у фільмі і про що неодноразово говорив сам Скот в інтервю і в документалці - Небезпечні дні, про те як знімали фільм 1982 року. Андроїди це не роботи, як наприклад термінатор - це просто штучно створені вже дорослими люди. І взагалі обидва фільми як 1982 так і 2017 про те що означає бути людиною. Ці створіння Андроїди такі самі люди, що обидва фільми і показували не знаю як ви їх дивились, якщо прогавили це.
  5. True
    True 24 вересня 2019 12:58
    +2
    Вважаю хорошим продовженням, звичай вау-ефект не буде, як в 1982р(у нас в 90ті), але воно варто перегляду
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: