КіноУкр » Фільми » Платформа

Платформа

El hoyo
Постер Платформа
HD 1080p
7.0
67 922
35
+151311
Рік: 2019
Країна: Іспанія
Кінокомпанія: Netflix
Режисер: Ґальдер Ґастелу-Уррутія
В ролях: Іван Массаге, Соріон Егілеор, Антонія Сан Хуан, Емиліо Буале
Звук:В одне рило | Двоголосий
Тривалість: 01:34:50
Вік:
18+

Про фільм Платформа

Напружений фантастичний трилер про антиутопічну в'язницю майбутнього.

Події розгортаються в багатоповерховій підземній в'язниці, яку називають «Яма». Місцеві ув'язнені або відбувають тут термін за злочин, або відправляються сюди добровільно заради поліпшення свого місця в соціумі. Саме в цій в'язниці прокидається Ґоренг під 48 номером, який відправився туди з власної волі, в надії зайняти більш привілейоване місце в суспільстві. Його сусід по камері Тримагасі пояснює, що у «Ямі» кілька сотень рівнів, а на кожному з них знаходиться двоє людей. Кожен день з «нульового» поверху, де розташована кухня, спускають стіл з безліччю найрізноманітніших страв. Люди можуть їсти скільки завгодно, але зберігати їжу не можна - карається смертю. Їжі готують стільки, щоб вистачило на всіх, але тільки в тому випадку, якщо самі ув'язнені розподілять її рівномірно. Однак якщо на «перших» рівнях переїдають, то на «сотих» багато хто замислюється про канібалізм.

Фільм «Платформа» (2019) буде цікаво дивитися онлайн українською мовою усім шанувальникам фантастичних психологічних трилерів.
Дивитися онлайн фільм Платформа українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Відгуків (35)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. Михайло
    Михайло 16 червня 2022 18:30
    +7
    Неймовірний фільм. Складний жорстокий, але неймовірний. Автору вдалось зачепити багато тем і аспектів людського життя. Деякі в більшій, деякі в меншій, деякі зовсім поверхнево. Кіно для людей які здатні або хоча б намагаються осмислювати побачене. До нього треба бути готовим споживати сенс, а не картинку. Як що хочете подивитись "що небудь" раджу проходити мимо!
  2. Гість Vitalii
    Гість Vitalii 6 червня 2021 14:53
    -9
    тупішого кіна я не бачив
  3. JAMARON
    JAMARON 3 лютого 2021 03:57
    -17
    В ЛЮДЕЙ ЩО ЗНЯЛИ ЦЕ, І ЩО ДОДИВИЛИСЬ ЦЕ, ЩОСЬ НЕ ТАК З ГОЛОВОЮ.
  4. Гість Олена
    Гість Олена 16 січня 2021 20:04
    +17
    333 рівня по дві людини це 666, диявольське число. Кожен мав дочекатися своєї страви, і вижили б усі. Терпіння від Бога, але жадібність і небажання піклуватися про інших, від лукавого, тому так виходить і в нашому суспільстві
  5. Гість Надія
    Гість Надія 26 жовтня 2020 22:41
    +2
    Фільм сподобався. Алегорично, але правдиво. І все ж відповіді на питання: "чи можуть люди жити в справедливому суспільстві?" немає. Надія лише на месію
    1. Юра
      Юра 20 грудня 2020 18:32
      +7
      Справедливість -- це софізм. Штучно вигадане поняття.
  6. Маніпак
    Маніпак 26 вересня 2020 16:53
    +1
    Прикольне кіно: цікаве, інтригуюче і тупе водночас; рекомендую прихильникам "чогось-такого"
  7. Гість Петро
    Гість Петро 11 серпня 2020 09:13
    +15
    Надзвичайно цікавий фільм з неочікуваною кінцівкою. На жаль, мені здається, що фільм є своєрідною популяризацією соціялізму. Будівля з поверхами уособлює несправедливе, "капіталістичне" суспільство, де ті, хто зверху, мають в рази більше їжі, аніж потребують. Через це мешканці нижчих поверхів не мають нічого. Коли головний герой ставить під питання доречність такого ладу, його одразу називають комуністом. Власне у цьому "суспільстві" з'являються люди, котрі намагаються перерозподілити ресурси так, аби стало на всіх. Коли мирні методи виявляються неефективними, вони застосовують зброю. Це теж можна сказати символізує соціялістичну державу, на кшталт Радянського Союзу, яка має монополію на застосування сили і займається перерозподілом матеріяльних благ на користь бідних, забираючи все у багатих, застосовуючи таку собі "диктатуру пролетаріяту".
    Зазначу, що є категоричним противником подібних ідей. Фільм усе ж художній, тож не може слугувати об'єктивним відображенням суспільних проблем.
  8. Костя
    Костя 7 серпня 2020 00:39
    +6
  9. Гість Тарас
    Гість Тарас 5 липня 2020 01:26
    +13
    все просто :фільм показує людську сутність.про поверхи-це натяк що можна в любий момент опинитись в протилежному становищі в житті.а треба просто бути добрими як діти!діти не знають зла.лише з часом пізнають завдяки нам.хто не зрозумів-той і не зрозуміє)
    1. Vit
      Vit 8 липня 2020 22:30
      +40
      На жаль, ви зрозуміли фільм поверхнево. Це тільки одна з небагатьох тем, що тут висвітлено. Тут висвітлено і те, як люди ведуть себе в кризових ситуація, і не тому-що вони злі, чи тупі, а тому-що насамперед ми просто тварини, які ведуть боротьбу за виживання. По-друге, що люди, які при владі, часто створюють закони і розпоряджаються ресурсами скупо, не знаючи всієї картини, це чітко показано, коли вони опинилися на 202, хоча все було сплановано на 200 рівнів за думкою людини, яка була одна з розподілювачем становища (що і їжі напевно було розраховано не на всіх, хоча це тут чітко не висвітлено), так само і з дитиною, що була на найглибше. Вона вижила, бо їй завжди жінка приносила їжу (дуже схоже, що не завжди зі столу). Ще одна тема, це те, що ресурси як би ти не старався, із собою не можна забрати (вважаю, що це автор натякав на життя людини, із собою не забрати =) ). На кінец, це дитина яка піднялася на гору, хоча не зрозуміло що з нею сталося. Але цим показано, що поки діти, то більші можливості зайняти положення в суспільстві, навіть коли ти на самому низу. Дорослі ж так не могли зробити =) Взагалі фільм хоча й жорсторий дуже, але висвітлює ще з десяток меньших тем. Це насамперед життя людини і тварини, які принципи в людей коли у них є ресурси і коли відсутні, навіть роль грошей відображена, коли вони спускалися і їх людина на 200+ рівні посипала грошима (не взяв до уваги точний рівень). Мені фільм дуже сподобався, раджу до уваги, але мені спокою не давав напевно дні три після перегляду. =)
  10. Гість Роман
    Гість Роман 7 червня 2020 22:42
    -41
    Фільм ображає Бога хто придумав такий фільм він поплатиться не розумію до чого цей світ котиться як так можна насміхатися з прич з слів Божих мені тих людей шкода хай Бог їх спасає.
    1. Гість Сергій
      Гість Сергій 21 червня 2020 10:51
      +9
      Привіт Романе.Я думаю,що Татко не ображається так як не асоціює Себе з тим про що говориться у кіні.Так як творець фільму не розуміє метафори про яку нам говорить Христос.Картина дійсно жорстока але також цікава чи не так?🕵️‍♂️
    2. Кекс з кропивою
      Кекс з кропивою 30 жовтня 2021 01:09
      +2
      Як не в змозі крапля вчинити наругу над океаном - так і не в змозі людина образити Бога.
      А виносити вироки за нього та виконувати їх - це справжня наруга над Господом, бо ти, твар дрижаща, аки людина - вирішуєш за нього, що добре, а що -ні.

      З'їж галоперидолу - тебе попустить.Ти не ти, коли не в психлікарні!
  11. Таti
    Таti 21 травня 2020 01:33
    +10
    Сильно!Змушує задуматись про свій рівень. Асоціюється з Ісусом. І з тим, як ми ставимось до ресурсів природи, хоча в фільмі про це ні слова
  12. Гість Олександр
    Гість Олександр 13 травня 2020 00:33
    +18
    Фільм про українське суспільство. Верх піднятися самостійно не можеш. Верхні не дають. Рівень в соціальній ієрархії залежить від того, де народився (проснувся). Вниз можеш опуститися без проблем. Особливо, якщо думаєш про тих, хто нижче тебе. І наступні покоління нічого не змінять. Це показала історія людства ....
  13. Andrew_varvar
    Andrew_varvar 29 квітня 2020 17:12
    +14
    фільм дійсно жорсткий.
    та десь правдивий і навіть реалістичний, бо оголює людську душу і натуру.
  14. Гість Ярослав
    Гість Ярослав 17 квітня 2020 02:01
    +14
    Те що хотів донести автор фільму до гоядача зрозумілий в перші 20 хв, але кінцівка трохи зіпсувала картину. І причому там дівчина, що і кому вона мала донести?
    1. Гість Андрій
      Гість Андрій 17 квітня 2020 21:44
      +17
      Дитина - символ чистоти і невинності. Можливо автор хотів нагадати людям Про необхідність знайти в собі ці почуття, підняти їх з глибини людської душі на поверхню. Адже всі ми десь глибоко можемо бути добрими, як діти, а на поверхні жорстокі і безжальні. Фільм дуже крутий і повчальний.
      1. Гість Сергій
        Гість Сергій 21 червня 2020 11:03
        +1
        Пане Андрію на мою думку ви дуже влучно підмітили про дитину,теж так вважаю.Але на рахунок доброти ,десь там в глибині,то це нам вирішувати давати добро чи зло,так як третього не існує.Якщо не з добром то автоматично зі злом.
        І тому вибирати лише нам.Так як Адам з Євою з’ївши плід пізнання добра та зла передали нам самі пізнали..як думаєтевважаете,чому немає третьої субстанції?
      2. Кекс з кропивою
        Кекс з кропивою 30 жовтня 2021 01:14
        0
        Не займайся пошукоам спмислу там, де його немає.
        Дитина - це лише початок - з чого ми починаємо та якими.
        А поняття чистоти та невинності...
        Стрічка показує лише те, що ми - тварини і не більше.
        Доброти без крові не буває.
    2. Гість Марія
      Гість Марія 9 травня 2020 10:11
      +7
      Мається на увазі, що вся надія на дітей, як на майбутнє покоління. Це ж очевидно.
  15. Галина
    Галина 5 квітня 2020 19:52
    +11
    100/10 дивитися дивитися й ще раз дивитися! 18+ психоделічне утопічне складне кіно яке показує людство!!! Актуальне завжди!!!
  16. Гість Ольга
    Гість Ольга 4 квітня 2020 18:39
    -11
    Бред, для ткого знімали фільм не зрозуміло. Нормальні - лишаться нормальними, а до верхніх ешелонів ніколи не дійде.
    1. oId Dogg
      oId Dogg 4 квітня 2020 19:01
      +3
      кожного місяця йде зміна і з верхніх поверхів можуть перемістити на нижчі, на людей б вплинуло б тоді коли б їм показували миттєво значення поверху на якому вони опиняться в наступному місяці в залежності від їх поведінки, а також кілька варіантів опцій що взяти з платформи і як це вплине на значення поверху в наступному місяці
      1. Гість Ольга
        Гість Ольга 6 квітня 2020 13:17
        -2
        Я не про фільм, а про дійсність
        1. oId Dogg
          oId Dogg 7 квітня 2020 01:22
          +2
          В дійсності точно не дійде, оскільки дійсність живе за принципом щоб багаті ставали ще багатшими.
  17. Вадим
    Вадим 4 квітня 2020 00:27
    +18
    "Звук: В одне рило | Двоголосий закадровий" ))) laughing
  18. Гість Кіноман
    Гість Кіноман 1 квітня 2020 02:55
    +4
    Гарний фільм алегорія.Його можна порівняти з триптихом іспанського художника Ієроніма Босха “Віз сіна”.Де платформа той самий віз на якому лежать всі земні блага...
  19. Меланія
    Меланія 31 березня 2020 23:55
    +42
    Вперше, Мене щось по-справжньому відволікло від думок про війну та зедебілів. Претензії до творців, звичайно, є, але точно їх творіння варте уваги.
    Мерзенне відчуття жаху. Жах не від якихось далеких вампірів чи демонів, а саме жах твого життя сьогоднішого.
    Про процес прийняття рішення. Коли треба редагувати свій хороший вчинок в залежності від рішення іншіх. ПРОСТО ГИДОТА... confounded
  20. Teo
    Teo 31 березня 2020 22:18
    +2
    Кіно з претензією на сильну мораль та глибокий сенс, але нажаль чогось не вистачило. Цікавий задум, знято теж непогано, та й посил фільму зрозумілий, але не зачепило. Відчувається , що сів складати пазл, завідома не маючи багатьох деталей. Скоріше не сподобався фільм, на 5,5 з 10.
  21. Ертур Дейн
    Ертур Дейн 31 березня 2020 14:19
    +10
    Цікавий,трохи тяжкий фільм,який продивився на одному диханні.У цьому трилері ховаються вади сучасного суспільства, тобто ми з вами. А ідея фільму, звичайно лежить на поверхні, вона про модель суспільства та соціальну нерівність... Чудовий фільм.
  22. Angel
    Angel 31 березня 2020 02:33
    +6
    Психологічний фільм не для людей зі слабкими нервами, знято динамічно, весь фільм на одному диханні. Круто задумав автор, щоб передати глядачам простий й глибокий смисл. Цей фільм змусить вас задуматися на декілька днів, але це варте того, щоб задуматися). Фільм настільки сильний сенсом що просто не передати усіма словами! 9 з 10
    1. Гість Сергій
      Гість Сергій 1 квітня 2020 13:47
      -3
      1. Гість Кіноман
        Гість Кіноман 1 квітня 2020 21:33
        +21
        Це ж очевидоно мій равличку.Дід не живий,а галюцинація.Дівчинка, як слабка ланка,символізує той гуманізм що залишився у в'язнів.
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: