КіноУкр » Фільми » Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження

Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження

Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker
Постер Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження
HD 1080p
6.5
47 526
16
+130184
Рік: 2019
Країна: США
Кінокомпанія: Walt Disney Pictures, Bad Robot
Режисер: Джей Джей Абрамс
В ролях: Дейзі Рідлі, Адам Драйвер, Оскар Айзек, Джон Боєґа, Марк Гемілл, Керрі Фішер
Звук:Дубляж
Тривалість: 02:21:53
Вік:
12+

Про фільм Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження

Дев'ятий епізод культової космічної саги «Зоряні війни», що завершує сиквел-трилогію та усю «Сагу Скайвокерів» - сім'ю джедаїв, яка веде боротьбу в Галактичній Імперії з темною стороною і її послідовниками.

Події розгортаються через рік після подій показаних у епізоді VIII «Зоряні війни. Останні Джедаї». У далекій-далекій галактиці залишки Опору перегруповуються, зазнавши важких втрат в попередніх битвах. Поки Рей вчиться поводитися з Силою, новий Верховний лідер Першого ордену Кайло Рен розшукує криївку ситхів, звідки транслюються послання від імператора Палпатіна. По, Фінн і Чубакка ведуть підривну діяльність в тилу противника, а Кайло Рен не залишає свої спроби переманити Рей на темну сторону Сили, будучи впевненим, що їм судилося правити разом. Рей має не тільки знову зіткнутися з Кайло, а й нарешті дізнатися правду про своїх батьків, а також розкрити страшний секрет, який визначить її майбутнє і долю всієї галактики.

Фільм «Зоряні Війни 9: Скайвокер. Сходження» (2019) варто дивитися онлайн українською мовою усім шанувальникам космічної франшизи.
Дивитися онлайн фільм Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Відгуків (16)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. не зігуй
    не зігуй 2 жовтня 2022 03:39
    +2
    після не дуже уважного перегляду, а часом і у пів гока все ж маю й свої замітки до цієї...ем.. трилогії...що ж ця серія показала певне завершення і...чесно кажучи байдуже яке воно... бо байдуже взагалі до того що відбувалося практично у всій цій трилогії...хоча не можу сказати шо все було там погане...ні...але... просто не чіпляє... ні сюжет.. ні персонажі.. що ж до дійових осіб то вони якісь чужі і немає ніякої симпатії і співпереживання за них... ну бо не чіпляють якоюсь харизмою чи якимсь драматизмом... не вірю... як актори кажуть.. не вірю... шкода що пропущено відрізок часу зразу після подій «з Вейдером» і зразу на тобі- якісь діти...і навіть показують їх батьків... але не віриться...мені здається що сценарій написали так щоб показати ще живих акторів які грали героїв колись у старих варах раніше... і я не проти... але це і було головною ідеєю фікс та при перегляді було враження проводів їх на пенсію або просто..а решта сценарію просто додалася шоб було... хоча й намагалися закласти якусь типу драматичну лінію типу проблеми і складності вибору свого шляху у 2ох з дітей і... бла-бла... але геть не чіпляє...сам сценарій варто було проробити значно краще і підійти до цього серйозніше...а може й правда кудись спішили?...ніяке якесь ...та і такі ж враження
  2. Гість Павло
    Гість Павло 14 березня 2021 01:35
    -1
    Щоби там не писали, я не можу сказати, що ця прям настільки погана. Так - у джедаїв сила збільшилась - але це очікувано, вона наростала з серії в серію. Та й у ситхів сила наростала. Час не стояв на місці. Є розвиток подій, який логічно зв'язаний з попердніми серіями.
    Так, це не краща серія, але все-таки подивився з задоволенням. Не шкодую.
  3. Руслан
    Руслан 4 лютого 2021 22:32
    0
    Зоряні війни вже не ті... Прикро звісно, що така довгоочікувана сага на продовження була так просто запорота недолугим сценарієм та слабким розвитком подій самої картини.
  4. Іван Дригуш
    Іван Дригуш 2 листопада 2020 18:56
    +10
    Світ деградує, а разом з ним кінематограф...((( Якщо колись Джедаї були майстерними воїнами та могли силою думки притягнути світловий меч, або закрити двері, то тепер дівка, що все життя збирала сміття і в 30 років перший раз побачила світловий меч, може силою думки зупиняти космічні кораблі. Таке враження, що в наступному фільмі вона буде планети рукою швиряти... Сила давала Джедаю шосте чуття, але тепер вона дає йому силу 600 людей. Це все нівелює героїзм та людську силу волі...
    1. Іван Дригуш
      Іван Дригуш 2 листопада 2020 22:03
      +8
      Хуууу... Додивився до кінця. Це було важко,але я зміг. Щодо фільму - спецефекти та екшн - на висоті, але все решта.... Нуууу, так собі. Безвихідні ситуації вирулюються по щолчку пальця, бо... сила...
  5. Гість Anastasia
    Гість Anastasia 28 серпня 2020 22:03
    +2
    Абсолютно не розумію негативу до фільму. Тут немає чорного і білого, ідеально хорошого і абсолютно поганого. Йдеться про вибір, який кожен робить, і його наслідки. Ну а хто не зрозумів, той сплячий...
  6. Василь Канюс
    Василь Канюс 18 червня 2020 00:02
    0
    Фільм - так собі. Вже на 15 хв. відвернуло від перегляду, якісь недолугі дії та гра акторів, їх діалоги. Дуже сумно, що таку франшизу, кіносвіт, гублять! На світі Зоряних війн виросло ціле покоління і дуже болісно дивитись як це реальність губиться і знімається так недолуго. Пригадую дитинство, коли в кінотеатрах, ще радянських, інших ще не було, ти приходив і опинявся у іншому світі, вірив майже кожній сцені, слову. А зараз, переглядаєш "цю"... не знаю навіть як назвати, "картину" і тобі за неї соромно.
    Для людей, які цінують свій час, не рекомендую витрачати його на цю убогість. А для фанатів Зоряних війн - вам нікуди діватись, хочете знати що було далі чи як це показали - мусите дивитись і плакати, як не сльозами по обличчі, то сльозами в душі. Мені за таке кіно стидно. А вирішувати кожному особисто. Не рекомендую!!!!
  7. Arelav
    Arelav 10 травня 2020 01:57
    +6
    Ось тільки но подивився.
    Чув купу негативних відгуків.
    Але крапля власного досвіду краще за тонну чужих порад.

    Той хто не зрозумів, скоріш за все, - "сплячий" штурмовик=)
  8. grav1ty
    grav1ty 17 квітня 2020 01:19
    -1
    Все дуже погано.Цей фільм найгірше що могло статись з цим кіновсесвітом
  9. Богдан
    Богдан 14 квітня 2020 22:35
    +1
    Фільм,бомба аж зайшов,а саме більше сподобалась Рей Скайвокер.
  10. Volodymyr Ludchak
    Volodymyr Ludchak 4 квітня 2020 13:28
    +6
    Це фіаско. Дуже слабенька трилогія, як і її завершення. Спаскудили творіння Лукаса. Для мене Зоряні війни - це епізод І - епізод VI. Все що потім знімалось - дешевий фейк.
    1. Arelav
      Arelav 10 травня 2020 02:01
      +1
      тут у іншому фішка. Посил на глибені. Були сумніви що до "фігні" стосовно "Нових ЗВ", але ця частина, особисто мені, їх розбила.

      Якщо не побічив її, що ж, можно порівняти із "ще сплячим" штурмовиком)))
  11. Glyada4
    Glyada4 22 березня 2020 23:47
    +16
    Кажуть, що стрічка була під керівництвом одного режисера, а потім іншого - Дж.Дж. Абрамса. Заміна відбулась, коли мало що можна було виправити - ось і результат.
    Взагалі дивно, що було вирішено створювати цю трилогію силами різних режисерів - вся трилогія якась пошматована і недолуга. Щодо саме цієї частини, то вона відчувається поверхневою, з присмаком рішень в останню секунду, єдиною метою яких було хоч якось більш менш завершити цю трилогію. З гарного в стрічці - збалансована приємна картинка й музика.
    Загальне відчуття від перегляду - що є , що нема; Та все одно дякую за змогу дивитись в українському перекладі
  12. Гість Тарас
    Гість Тарас 22 березня 2020 14:25
    +6
    Ну такий собі фільм
  13. Мартіс
    Мартіс 21 березня 2020 21:40
    -30
    Відео не відкрмвається! Навіщо заливати відео якщо воно не працює!?
    1. admin
      admin 21 березня 2020 22:11
      +24
      Все відкривається, працює і відтворюється! Нащо дезінформувати?
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: