КіноУкр » Фільми » Бруклін

Бруклін

Brooklyn
Постер Бруклін
HD 1080p
7.5
23 516
5
+89101
Рік: 2015
Кінокомпанія: Wildgaze Films, Parallel Film Productions
Режисер: Джон Краулі
В ролях: Сірша Ронан, Джим Бродбент, Джулі Волтерс, Джессіка Паре, Майкл Зеґен, Пітер Кемпіон
Звук:Цікава ідея | Багатоголосий
Тривалість: 01:51:58
Вік:
16+

Про фільм Бруклін

Атмосферна романтична драма про дівчину, яка повинна зробити доленосний вибір всього життя - залишитися в улюбленій, рідній Ірландії з коханим чоловіком, або ж повернутися у вже обжиті місця в США до свого законного і не менш коханого чоловіка.

Події відбуваються в 50-х роках минулого століття. У центрі сюжету Еліс Лейсі - юна дівчина, яка залишає рідну Ірландію і відправляється в Америку, сподіваючись знайти там краще життя. Однак в чужій країні вона стикається з важким періодом адаптації і дуже сумує за мамою і улюбленою сестрою Роуз. Незабаром вона зустрічає милого доброго хлопця Тоні, до якого у неї з'являються почуття. Поступово Еліс звикає до нової країни, але, коли, здавалося, життя налагоджено, дівчина змушена повернутися в рідну Ірландію, після сумних звісток від матері. У рідних краях вона знайомиться з хлопцем на ім'я Джим, з яким може провести все життя в милій серцю Ірландії, про що вона завжди мріяла. Почуття до двох хлопців, кожен з яких гідний бути коханим, змушують Еліс зробити найважчий і найвідповідальніший вибір у її житті. З одного боку вона хоче жити з хлопцем, якого зустріла в місті свободи, а з іншого - залишитися на батьківщині, де провела дитинство і бути з коханою людиною

Фільм «Бруклін» (2015) варто дивитися онлайн українською мовою усім шанувальникам романтичної драми.
Дивитися онлайн фільм Бруклін українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Відгуків (5)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. Марта
    Марта 7 березня 2024 18:52
    0
    Опис фільму неточний. Не було у неї ніякого доленосного вибору. Вибір було зроблено ще до її так званих "почуттів" до ірландця, в той момент, коли вона одружилася. І не може бути "коханий" і "не менш коханий". Може бути симпатія до кількох чоловіків, пристрасть, але не кохання. По суті я так і не зрозуміла чи вона когось любила з них. Її проблема в тому, що вона погодилася одружитися, хоча очевидно було, що вона була до цього не готова. Може тоді вона б і мала вибір між ними, і може тоді вона б обирала де залишатися. А так...вона уже була одружена, і повернулася з почуття обовязку...як на мене, ні одного з них вона реально не любила. Коли вагаєшся, і коли думаєш одночасно про кількох...значить по факту, ні одного з них не любиш. Це просто молодість, гормони, пристрасть, симпатія...а шлюб її зобовязав.
  2. Juls
    Juls 24 вересня 2020 16:58
    +1
    якщо обговорюють поведінку і почуття героїв, а не передбачуваний сюжет чи гру акторів- це однозначно хороший фільм, просто сама історія не для всіх
  3. Гість Христина
    Гість Христина 10 червня 2020 22:41
    +2
    Фільм хороший. Аж такої сильної драми в переживаннях героїні я не побачила. Але фільм дещо схожий на моє життя,то навіть викликав сльозинку. Другий раз точно не дивитимусь, але один раз переглянути варто :)
  4. fair
    fair 26 грудня 2019 16:09
    +3
    Поведінка головної героїні, скажемо так «вітряна». Великої драми у тому, що одружитись на одному в Брукліні, а потім повернутись до Ірландії мутити з іншим, «страждати», бути з ним чи повертатись до чоловіка, не бачу. Хоч нам це і намагаються змалювати під призмою, наївної дівчинки, яка стає «сильною» жінкою.
    1. knydel
      knydel 29 лютого 2020 17:48
      0
      Цілком згоден, приїхати на готову роботу, житло... Це не є справжня еміграція, скоріше підробіток.
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: