КіноУкр » Фільми » Одного разу в... Голлівуді

Одного разу в... Голлівуді

Once Upon a Time... in Hollywood
Постер Одного разу в... Голлівуді
HD 1080p
7.6
83 299
37
+132340
Рік: 2019
Кінокомпанія: Sony Pictures, Heyday Films
Режисер: Квентін Тарантіно
В ролях: Леонардо ДіКапріо, Бред Пітт, Марґо Роббі, Еміль Гірш, Марґарет Куеллі, Тімоті Оліфант, Остін Батлер, Дакота Фаннінґ, Брюс Дерн, Аль Пачіно
Звук:Le Doyen | Дубдяж
Тривалість: 02:34:46
Вік:
18+

Про фільм Одного разу в... Голлівуді

Фільм про двох друзів-акторів в 60-ті роки минулого століття в США.

Дії фільму відбуваються в кінці 60-х років в Лос-Анджелесі. У центрі сюжета - історія голлівудського актора Ріка Далтона, який втрачає популярність, а також його дублера Кліфа Бута. «Золотий вік» підходить до свого логічного завершення. Все частіше в Голлівуді знімають маловідомих молодих акторів, які не мають права ставити будь-які умови. Часи кіноіндустрії змінюються і зірка першої величини Рік Далтон змушений пристосовуватися. Разом з ним цей складний період проходить його дублер Кліфф, з яким вони дуже дружні. Так актори ведуть пошук свого місця в стрімко мінливому кінематографі.

Фільм «Одного разу в... Голлівуді» (2019) варто дивитися онлайн українською мовою хоча б тому, що в ньому грають Леонардо ДіКапріо, Бред Пітт і Марґо Роббі.
Дивитися онлайн фільм Одного разу в... Голлівуді українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Відгуків (37)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. Гість Сергій
    Гість Сергій 5 квітня 2023 20:59
    +2
    Супер фільм. Передивляюся вдесяте
  2. Ukrop9
    Ukrop9 6 лютого 2022 01:36
    +8
    Та нормальний фільм. Звичайно, кожен по різному оцінює різні картини, проте, якщо вам подобаються картини від найвідомішого любителя жіночих ніжок, то вас цей фільм, як і мене, не розчарує smirk .

    По Скрипту. А навіть якщо вам не подобається Старий Квентін, то все ще краще глянути це кінце ніж російський шлак.

    Хорошого перегляду! wink
  3. Маніпак
    Маніпак 4 квітня 2021 11:00
    +2
    На колір і смак - товариш не всяк: дивився в кінотеатрі: дружині - не сподобався, мені дуже сподобався. Тому одночасно і рекомендую, і не рекомендую, цей фільм - для гурманів...
  4. kalian664
    kalian664 13 лютого 2021 19:27
    -4
    Той момент коли ні улюбені актори, ні крутий режисер не зробили очікуваного результату. Найкраще, що присутнє, це українська озвучка. Доволі нудний фільм, 10 хв жесті в кінці не варті більше 2-ох годин очікування. Кілька сюжентих ліній які доволі складно поєднати. Якщо байдуже, що дивитися, тоді підійде ідеально, щоб вбити час. В загальному розчарований, оцінка 3/10.
  5. Rиsя
    Rиsя 19 жовтня 2020 00:55
    0
    Хочеться вилаятися. Так, не дарма продивилася цей фільм. Адже більше половини було враження, що ні про що і дарма витрачаю час. Але наприкінці навіть шокує. Фільм ніби про кодного з тих, кого знаю, навіть собака. Життя показали дивне. Але реалії з нього справді відбуваються, і не в 60-х, а зараз. Доречі, тепер ясно, що Україна від Америки відстає на 61 рік в рівні соціального життя. Якщо звіряти з датами фільму. Розсмішило, що багато що так і є, з побуту героя Бреда Піта. І такі люди справді є, як герой Бреда Піта. Классно, що показали інші відносини між багатим тюхтяєм і супергероєм у душі воякою - дружні, не ті, де вояка є найманцем-охоронцем обслугою. Багато з чоловіків, з такими данними, живуть у злиднях саме через огиду бути чиїмось найманцем-прислугою. Якби таких дружб було побільше - життя багатьох стало б значно цікавішим і коащим.
    Доречі, про старого і ранчо з хіппі - дуже популярна істоія в Україні. Особисто знаю точно таку історію. Тільки в Україні старого обпоюють горілкою і він не сліпий фізично.
    Лінія сюжету про блондинку взагалі мені не зрозуміла, до чого тут вона. Типу, глядач має пофантазувати продовження фільму. Як характерно для Тарантіно - хоч якось треба виділитися та заінтригувати чи залишити питання, а ще спантеличити.
    Моралі тут дуже багато ниток. Вся мораль корисна. Я б радила дивитися дорослим дітям.
  6. Негрич Ольга Ігорівна
    Негрич Ольга Ігорівна 13 жовтня 2020 00:20
    -11
    Найскучніший і найтупіший фільм, який я коли-небудь бачила!!! Марно потрачений час, навіть улюблені актори не спасли ситуації. Ні сюжету, ні змісту, нічого!!!!! Не раджу нікому і ніколи!!!! Оцінка: -1 з 5.
  7. Гість kinoukrFan
    Гість kinoukrFan 4 вересня 2020 10:14
    +5
    Фільм нічим не відрізняється від інших нереально крутих фільмів Тарантіно.
    Сюжет був розроблений для публіки США (як завжди Квентіну до лампочки чи зрозуміють стрічку інші нації). Тим кому не сподобалось - так було задумано! Зайшов тим хто знає або цікавився перед виходом фільму хто такий Далтон, чи Поланські і їхня історія, яка нажаль дуже відрізняється від фільму. Сюжет набрав рейт IMDB а не актори, діалоги чи навіть поява Брюса Лі - Сюжет!
    PS. - дякую за реліз!
  8. Гість Іван
    Гість Іван 16 серпня 2020 18:43
    -9
    Впусту потрачено час
  9. Гість наталі
    Гість наталі 27 червня 2020 16:20
    +4
    Крутий фільм від крутого режисера. Справді, сподобався
  10. Гість Євген
    Гість Євген 30 травня 2020 12:30
    -5
    Якби не топ актори і пару хвилин мордобою перед закінченням, імхо з розряду - що це було...)
  11. ОМІКРОНПЕРСЕЙ8
    ОМІКРОНПЕРСЕЙ8 25 травня 2020 14:32
    -3
    Фільм важко зрозуміти, оскільки він націлений на аудиторію США, розповідь про 80 та Менсона
  12. Georgie
    Georgie 29 березня 2020 02:20
    +1
    Не можу зрозуміти за, що imdb дає таку високу оцінку!?!?
    А так чисто Тарантіновський стиль!!!
  13. LPark
    LPark 16 березня 2020 21:10
    -4
    Не сподобався. Оцінка 3 із 5
  14. Гість Василь
    Гість Василь 20 лютого 2020 16:38
    +39
    Хто перекладав цей фільм? Хочу йому пляшечку класної медовухи поставити! Такий переклад додає фільму мінімум одну зірку! Шедеврально!
  15. Мозговий
    Мозговий 6 лютого 2020 22:41
    +6
    Подивився за один раз, не розумію чого інші не могли витерпіти, є фільми які реально лайно нудне, але це лайно мені сподобалось. Прям такого смішку від кінцевої сцени не піймав, не розумію відгуків про неї, звичайний прикол після титрів. 9/10
  16. Гість Дмитро
    Гість Дмитро 6 лютого 2020 21:18
    +8
    Припущу, кому сподобався якийсь фільм Тарантіно, той гляне всі його фільми. Фільм хоч і з дивним відчуттям переглядав, не розумів самбурності та зв"язку в ході сюжету, але залишився задоволеним (не без дикого враження від останніх 20 хв. фільму). Дуже атмосферний фільм з дуже чудовою грою акторів і як завжди чудовою музикою(хоч і не слухаю таке, але відчуваю ту любов та прискіпливість до неї від Тарантіно. Магія). Як завжди глибока атмосфера та напружені ситуації з неочікуваними поворотами. Враження змішані були, тому що не був проінформований про реально існуючих героїв (Хто то такий? Хто то така? До чого тут вона? Чому зроблено акцент, а потім про персонажа не згадують?). Так вот, попри те що багато чого не знав про культуру минулого далекого Голівуду, фільм мені сподобався. А потім, глянувши розжування в інтернеті щодо тонкостей, та історій показаних у фільмі захотілось ще раз його переглянути. Не улюблений фільм від Тарантіно, але планку витримано. 8/10. Один з кращих фыльмыв 2019 року. (Останні хвилини - ейфорія просто. Бред та Леонардо - ейфорія x2)
  17. Євген
    Євген 2 лютого 2020 02:38
    -2
    Шикарний фільм.
  18. Михайло
    Михайло 7 січня 2020 03:06
    +6
    Фільм або подобається, або - навпаки. Але, якщо ти не відчуваєш тарантіновський стиль, то можна багато чого не зрозумити. Більш за це, треба знати історію акторів того часу, тоді розумієш набагато краще що саме хотів розповісти Тарантіно. Цей фільм ні вестерн, ані екшн, він про той час, коли Голівуд був у кризісу жанру, тому відверто показує життя акторів, які нібито й зірки, а насправді - майже як жебраки, хапали будь які роли, щоб жити так, як вони звикли жити раніше. Все це під суперову музику, круті тачки, одяг, заческі, безмірний алкоголь та цігаркі і т.п. Ну і звісно, то був би не Тарантіно, як би не кінцева сцена фільму. Треба дивитися до кінця!
  19. Systemalist
    Systemalist 29 грудня 2019 22:46
    +7
    Дивіться субтитри в кінці!
    Тарантіно у фільмі по чорному гонить. Дуже красиво тягне інтригу. Дуже непередбачуваний сюжет. Дуже жорстка перед-кінціва сцена насильства.

    Жестякова саркастична демонстрація суспільного розшарування та наслідків промивання мозгів по ТВ.
  20. Марян
    Марян 24 грудня 2019 23:07
    +2
    Подивились дві години фільму і виключили не додивившись до кінця (бо просто засинали по черзі). На наступний день зібрався поставити мінімальну оцінку і відповідний комент, і тут я прочитав в коментах про фінальну сцену, заради якої було варто терпіти весь фільм.
    Додивився ... краще б я цього не бачив ніколи. Тарантіно - видатний чувак, але не в цей раз. Не марнуйте свій час на цей фільм.
  21. алекс
    алекс 9 грудня 2019 17:37
    -13
    Фильм бред какойто,еще и Брюса обосрали.
    1. Гість Друг
      Гість Друг 12 лютого 2020 13:44
      -5
      Брюс клоун і лох, нарешті його на місце поставили!!!
  22. Іван
    Іван 1 грудня 2019 21:23
    +5
    Фільм крутецький!Дуже сподобалися діалоги на зйомках вестерну, ти просто дивишся фільм у фільмі і тебе затягує! Життя людей для яких кіно це і є життя, показано дуже класно, в цьому відчувається любов самого автора до кіно. Та і весь фільм, як мені здалося, це те як Квентін любить кіноіндустрію, та як ненавидить хіппі і те що вони вчинили з Шерон Тейт, кінцева сцена це показала на всі 100%)))
  23. Алекс
    Алекс 1 грудня 2019 12:04
    0
    ХНудотна хрінь! Не сподобалося! Одужав тільки у 2 прийоми. Шкода витраченого часу!
  24. Master
    Master 28 листопада 2019 00:15
    +7
    Тарантіно — один з найвеличніших геніїв кінематографу. І цей фільм тому доказ. Сюжет, гра акторів, музика — все тут гармонійне та чудове. Безумовно, комусь може здатись, що фільм довгий та нудний, а комусь — навпаки. Це дев'ятий фільм митця, і він не гірший і не кращий його попередників, він просто інакший. І цим вже заслуговує, щоб його хоч раз переглянули. Той хто знає історію Чарльза Менсона буде здивований кінцівкою. А ще там дуже сексуальний 55-річний Бред Пітт, та неймовірний Ді Капріо. flushed Рекомендую!
  25. Гість Олександр
    Гість Олександр 27 листопада 2019 20:44
    -3
    Фільм дуже специфічний. 4/10
  26. друг
    друг 26 листопада 2019 18:09
    +1
    Дивився в кінотеатрі і зрадістю передивився тут)Дякую Тарантіно за такі оригінальні фільми!
  27. Мaks
    Мaks 26 листопада 2019 00:06
    -2
    Для одноразового перегляду....7/10 кінцева сцена "вогонь")))
  28. InneT
    InneT 25 листопада 2019 13:16
    +1
    Напевно, щоб "прожити" цей фільм треба було би більше знати про Голівуд в 60-х, так то вийшло двохгодинне очікування кінцевої сцени, яка була шедевральна))
  29. Glyada4
    Glyada4 25 листопада 2019 01:46
    +10
    Навіть не знаю, що сказати ) . Відчуття, ніби увесь фільм був створений заради фінальної сцени, де режисер відірвався по-своєму)). Поганим це кіно назвати ну аж ніяк язик не повертається. Незвичне, авторське це точно ). Дякую за можливість перегляду.
  30. Лена
    Лена 23 листопада 2019 21:02
    -28
    Еле выдержала полчаса... а там 2,5 часа!
    1. Гість Anton
      Гість Anton 24 листопада 2019 14:59
      +28
      А, що ви забули на україномовному сайті, зі своїм «Язьіком», мовою будь ласка
    2. Alex Andr
      Alex Andr 30 листопада 2019 20:19
      +8
      тобі тільки xxx дивитися . там витримаєш усі три !
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: