КіноУкр » Фільми » 11 дітей з Моршина

11 дітей з Моршина

Постер 11 дітей з Моршина
HD 1080p
5.0
21 492
1
+2143
Рік: 2019
Країна: Україна
Кінокомпанія: Solar Media Entertainment
Режисер: Аркадій Непиталюк
В ролях: Ада Роговцева, Володимир Горянський, Олена Лавренюк, Олександр Піскунов, Людмила Єфименко, Віталіна Біблів, Лесь Задніпровський, Гарік Корогодський, Олександр Скічко, Ольга Фреймут
Звук:Оригінал
Вік:
Інформація:Офіційний плеєр 1+1 - багато реклами, обмеження доступу для всіх країн, крім України. Ми ніяк не впливаємо на роботу цього плеєру, реклама також не наша. Скарги пишіть виключно в 1+1.

Про фільм 11 дітей з Моршина

Ще одна іскрометна українська кінокомедія для усієї родини про авантюрні пригоди, жагу до збагачення і пошуки дорогоцінного метеориту.

Головний герой – молодий хлопчина на ім'я Сашко, який виходить з в'язниці з наміром помститися тому, хто його туди несправедливо запроторив. Це директорка торгового центру на ім'я Сніжана, яка звинуватила Сашка в розкраданні грошей дитячого фонду. До того ж від нього пішла дівчина - дочка власника цього ж торгового центру. Тепер дівчина зустрічається з братом Сніжани Артуром і навіть готується вийти за нього заміж, але все це, звичайно, частина плану по заволодінню торговим центром…

Фільм «11 дітей з Моршина» (2018) ще одне якісне підтвердження відродження українського кінематографа, яке варто дивитися онлайн на нашому сайті.
Дивитися онлайн фільм 11 дітей з Моршина українською в HD якості
Тимчасово недоступно Трейлер
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Відгуків (1)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. Степан
    Степан 30 квітня 2019 08:07
    -1
    Уважаемые, всем понятно, что много украинских медиапродуктов, особенно фильмы и киносериалы, юмористические программы и музыкальный продукт производится в обязательном порядке для показа за пределами Украины. Так финансово выгодно, ведь не только "Вечерний квартал" хотят получать денежное вознаграждение - Роялти с госбюджета России. Потому что бизнес по своей природе гибридный, а все кто не ассоциирует себя со словом "Украина", не совсем интересно выполнять требования украинских законов и беречь национальные интересы страны. Поэтому и происходят провокации. Увы, но ряд "гибридов" мастерски пытаются втянуть украинских зрителей в свои грязные VIP-игры. Но это уже не киноискусство и не кинобизнес.
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: