КіноУкр » Фільми » Наприкінці дня

Наприкінці дня

The Remains of the Day
Постер Наприкінці дня
HD 720p
7.8
5 676
2
+55
Рік: 1993
Кінокомпанія: Columbia Pictures
Режисер: Джеймс Айворі
В ролях: Ентоні Гопкінс, Емма Томпсон, Джеймс Фокс, Г'ю Грант, Крістофер Рів, Пітер Воен
Звук:Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Тривалість: 02:14:11
Вік:
16+

Про фільм Наприкінці дня

Блискуча, чудова, прекрасна, але недооцінена психологічна драма про кохання зразкового англійського дворецького та енергійної економки на тлі жорстокої Другої світової війни.

За сюжетом, немолодий дворецький Джеймс Стівенс відправляється відвідати свою давню знайому - економку Саллі Кентон. По дорозі до неї, він занурюється в спогади за тими днями, коли вони разом прислужували в маєтку Дарлінгтон-Голл, в далекі 1930-ті роки, у багатого і шанованого лорда Дарлінгтона, який активно займався зовнішньою політикою. Однак більшу частину його думок займає міс Кентон, з якою його пов'язує не тільки дружба, а й сумна сварка, яка сталася одного разу між ними, після якої економка покинула маєток Дарлінгтона, бажаючи таким чином досадити байдужому до всього, крім чистоти столових приладів, містеру Стівенсу. Не будь Джеймс таким сліпим і зарозумілим, двадцять років тому він би напевно помітив як Саллі на нього іноді дивиться…

Фільм «Наприкінці дня» (1993) буде цікаво дивитись онлайн українською мовою усім шанувальникам драми.
Дивитися онлайн фільм Наприкінці дня українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Відгуків (2)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. пані Галина
    пані Галина 14 травня 2023 11:29
    0
    Який чудовий фільм! Справжня насолода. Стара Англія, гарно вдягнені чоловіки з вишуканими манерами. Ніхто не бігає з телефоном в одній руці і з бургером в іншій. Відсутня та дурна фонова музика, не треба напружувати слух. Тонко зіграна мелодрама. Нарешті побачила справжнього англійського дворецького. Мені дуже сподобалось кіно. Думаю це фільм для глядача 50+. Дякую за мову!
  2. Гість Ірина
    Гість Ірина 12 квітня 2023 23:03
    +1
    Впевнена, що якщо б я дивилась цей фільм років 20 тому - він беззаперечно тоді справив би на мене дуже сильне враження. Ентоні Хопкінс дуже майстерно зіграв людину, яка закрилась в коконі професійних обов'язків як від особистого, так і від суспільного життя. Двадять років тому мене б вразила автентична краса справжнього англійського аристократичного дому і порядків в ньому, перевага професійного над особистим викликала б повагу, а відстороненість від політики не викликала б внутрішнього протесту, мабуть навіть поспівчувала б.
    Але - зараз 2023 рік, позиція "я поза політикою" сприймається зараз ну зовсім інакше, аж ніякої симпатії або співчуття; а опис буднів прислуги і їх особистих відносин мимоволі порівнюєш з "Абатством Даунтон" (і навіть нагадування собі, що саме цей фільм був раніше, а "Абатство" пізніше - не допомогло). Тож як наслідок зараз фільм вже не справив сильного враження. А шкода.
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: