КіноУкр » Фільми » Гола Джульєтта

Гола Джульєтта

Juliet, Naked
Постер Гола Джульєтта
HD 1080p
6.6
7 371
4
+1822
Рік: 2018
Кінокомпанія: Apatow Productions, Los Angeles Media Fund (LAMF)
Режисер: Джессі Перетц
В ролях: Кріc О'Дауд, Роуз Бірн, Александра Клетворті, Лілі Ньюмарк, Деніс Гоф, Філіп Девіс, Ітан Гоук
Звук:DubLiCat (Olegolas, Олександра Ісаєнко, Оля Ілєнко)
Тривалість: 01:37:34
Вік:
16+
В списках:

Про фільм Гола Джульєтта

Симпатична романтично-драматична комедія за мотивами популярного роману відомого британського письменника Ніка Хорнбі.

За сюжетом дівчина вже довгий час живе зі своїм хлопцем. Весілля не було, дітей немає, а сам хлопець зі шкільних років продовжує шалено фанатіти по одному рок-музиканту, який вже давно пішов зі сцени. Одного разу на фан-сайті цього рок-ідолу дівчина жорстко висловлюється з приводу однієї з його пісень, яку багато хто вважає шедевром. І ось одного разу на цей коментар надійшла відповідь від самого співака, який абсолютно згоден з думкою дівчини. Після довгого спілкування через Інтернет дівчина усвідомлює, що вперше в житті закохалася в справжнього чоловіка. І все б нічого, але співак має намір зустрітися зі своєю дамою по листуванню, тому приїжджає до неї в Англію, де живе його фанат, який є хлопцем героїні…

Фільм «Гола Джульєтта» (2018) буде цікаво дивитись онлайн з українськими субтитрами усім шанувальникам комедійних драм.
Дивитися онлайн фільм Гола Джульєтта українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Відгуків (4)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. Waldi
    Waldi 10 листопада 2023 17:44
    0
    Нудний британський фільм під нудний настрій - якщо дуже довго дощить. Повний тупості, навіть британський гумор тут тупіше за американський. Комедія... можно нею насолоджуватись, якщо дощить три доби і більше немає чим зайняти себе. Гадаю, без американців вийшло б краще. В них бракує стилю. Але є гроші. Це як Метрополітен Опера: презентації, піар, розкрутка, бабло, мішура, дорогі актори, а виходить якесь неестетичне лайно. Бо немає стилю. P.S. Навіть тема цицьок не розкрита. Може, вони орієнтувалися на дитячу аудиторію? Дзуськи! Діти таке лайно дивитися не стануть. Хіба старпери. Коротше, все пересрано а-дя Метрополітен Опера.
  2. Теня Н.
    Теня Н. 23 жовтня 2022 13:45
    0
    Мені фільм сподобався, дякую сайту. На мою думку-це кіно для зрілої людини. Про переосмислення свого життя. І дуже сподобалось як головний актор відносився до неадекватних і нахабних людей))) А сама історія дуже романтична!!!
  3. Гість Тетяна
    Гість Тетяна 17 червня 2020 20:55
    +2
    Від перегляду фільму отримала задоволення. Легкий, приємний, суто англійський, я би сказала життєвий. І да, не поспішайте виключати з фінальним титрами - саме там роз'язка сюжетної лінії.
  4. 1
    1 30 липня 2019 04:23
    +4
    Цей фільм знайшла якось випадково кілька тижнів тому, а може й місяців, вже й не пам'ятаю, проте це не головне. Я завжди читаю опис до фільму перш ніж подивитися, як і всі мабуть, а тоді вирішую дивитися його чи ні.
    От тоді вперше прочитавши опис до цього фільму, я не зважилася його подивитися відклавши його на потім до вдалого настрою до цього фільму, так як він мені здався надто меланхолійним і таким, що нажене ще більшого смутку!
    Та я була не права! Чесно, Фільм чудовий! І актори відіграли пречудово! На плакаті правильно написано "Тепло, розумно і смішно. Просто чарівно!" і це справді так! Більше бракує слів, щоб описати.. Тому дивиться і ви та складайте власну думку.)
    До перегляду рекомендую.

    P. S. Перечитавши ще раз опис фільму після перегляду можу сказати, що він збиває з пантелику і вводить в оману. Тому що друга його частина трохи не відповідає дійсності.
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: