КіноУкр » Серіали » Сексуальна освіта / Сексуальне виховання

Сексуальна освіта / Сексуальне виховання

Sex Education
Постер Сексуальна освіта / Сексуальне виховання
HD 1080p
8.4
47 084
10
+138150
Рік: 2019
Канал: Netflix
Режисер: Кейт Геррон, Бен Тейлор
В ролях: Ейса Баттерфілд, Шуті Гатва, Емма Маккей, Джилліан Андерсон, Джеймс Пюрфой, Коннор Свінделлс
Звук:Цікава Ідея, Postmodern
Тривалість: 50 хв
Вік:
18+
В списках:
Статус: 3 сезон (8 серій з 8)

Про серіал Сексуальна освіта / Сексуальне виховання

Симпатичний підлітково-молодіжний серіал від Netflix про сором'язливого шістнадцятирічного хлопця, мама якого працює сексологом, та який, з подачі однокласниці, організовує підпільні консультації на тему сексу у школі.

В основі сюжету лежать ситуації, в які потрапляють однокласники головного героя - Отіса Мілберна, що живе зі своєю матір'ю — Джин Мілберн, відомим фахівцем з сексології і психології відносин. У перші ж дні навчального року Отісу доводиться допомогати з сексуальними проблемами шкільному хулігану і розбишаці в обмін на обіцянку залишити в спокої його друга. Відкриття таланту вирішувати інтимні проблеми підлітків стає очевидним для однокласниці Мейв Вайлі, яка пропонує героєві консультувати однокласників за гроші. Ідея зближення з Мейв спонукає Отіса погодитися і почати робити бізнес з новою подругою.

Серіал «Сексуальна освіта» або ж «Сексуальне виховання» а також «Статеве виховання» (2019) буде цікаво дивитися онлайн українською мовою усім як шанувальникам молодіжних комедій, так і тим, хто хоче підняти свій рівень сексуальної освіченості.
Дивитися онлайн серіал Сексуальна освіта / Сексуальне виховання українською в HD якості
Онлайн Дзеркало Трейлер
Графік виходу серій «Сексуальна освіта / Сексуальне виховання»
Майте на увазі, дата виходу — дата релізу на телеканалах/стрімінгових платформах. На сайті серії з'являються впродовж дня або через 1-3 дні, оскільки потрібен час на переклад і озвучення.
4 сезон
Номер серії Назва серії Дата виходу Статус
4 сезон 8 серія Episode 8 21 вер 2023, Чт
4 сезон 7 серія Episode 7 21 вер 2023, Чт
4 сезон 6 серія Episode 6 21 вер 2023, Чт
Відгуків (10)
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Спойлер
  1. Гість Юрій
    Гість Юрій 30 вересня 2023 22:52
    0
    Чудовий серіал, рекомендую. У ньому висвітлені серйозні проблеми сучасного суспільства, які є особливо гострими для нашого, а тому, екстраполюючись на наше реальне життя, змушують задуматись над багатьма речами та, зокрема, дещо змінити власні погляди.
  2. Гість Олег
    Гість Олег 5 лютого 2023 23:15
    +1
    Хоть я толерантний і політкоретний, і лояльно відношусь до ЛГБТ, сексменшинств, але мені не дуже приємно бачити статеві відносини між чоловіками, так як я сам чоловік, і не хотів би приймати в такому сам участь, чи бути свідком, і відповідно різні моменти в фільмі, не визивають в мене захватість, але так само і осудження. І навпаки, що є дуже приємним, що показали волю, і свободу вибору, і що ставляться з розумінням, без якихось примусів, лицимірства, і обману. Що в людей є совість, і вони зізнаються за різні погані вчинки, вони відкриваються, довіряють. І це є деже вірно, правельно в сучасному цивілізованому світі, і до цього потрібно йти, а не бути як деякі країни. А що до тих, що вважають по якихось релігійних правилах чи біологічних, то я вам скажу, що ті хто так за віру щось каже, так там самі не дотримуються своїх правил, і там немає нічого вказаного, за засудження других поглядів, і навязування силою віру, що зараз так багато роблять вірян, і так само що до біологічних факторів, то ЛГБТ люди було завжди, і людство не вимерло, і тільки зростає, що вже і не потрібно дві особи різної статі, щоб продовжити генофонд
  3. Гість Олександр
    Гість Олександр 14 січня 2021 04:09
    +5
    3 сезон буде?
  4. Гість Тетяна
    Гість Тетяна 11 грудня 2020 01:28
    -22
    ЄДИНИЙ + ЦЬОМУ СЕРІАЛУ МОЖНА ПОСТАВИТИ ЗА ГАРНИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ПЕРЕКЛАД Й ДУБЛЖ, - ВСЕ ІНШЕ, - 135 ДИЗЛАЙКІВ!) Деякі моменти реально викликали нудоту. Шкодую за витрачений час на просмотр цього всьго. Але є одне питання: "Складається враження, що хтось вважає кількість людей на Землі дуже завеликою й хоче таким, з іх точки зору, "природним шляхом", його зменшити??? Бо ж від одностатевих союзів діти не народжуються!" А ще, побачила підтвердження моєї впевненої думки, що вчені (як це в принципі, доволі часто й трапляється), помиляються щодо генетичного походження статевих розладів, бо дійсні причини усіх статевих відхиень від норми, то є психологічні травми (особливо у неповнолітніх) й купа комплексів. А ще, діти в такому віці знаходяться в стадії закоханості, ще до появи об'єкту закоханості...тож, хто потрапить у коло вподобань у цей час, того й вважаюь найбільшим коханням.
  5. Serega Kostenko
    Serega Kostenko 28 червня 2020 11:31
    -17
    Серіал міг бути дуже не поганим. Але перше що псує його, це жостка пропоганда гомосятини, гомосєків у серіалі міфічно багато. Я думав подивитись його з дружиною, і добре, що не включив. Подобається українська озвучка, хороша якість. Але ставлю 3 зірки з 5. Перша зірка, за спробу хорошого сценарію, друга за ємоційність, третя за мораль.
    1. Інспекторка
      Інспекторка 14 вересня 2020 14:03
      +13
      Це дивовижно! Як ви знайшли смартфон у пуританській Америці 18 століття?! Розкажіть, як воно живеться? Лише місіонерська лише в темряві?
  6. Гість Глядач
    Гість Глядач 13 червня 2020 22:41
    -29
    Коротко про серіал. Пропаганда ЛГБТ спільноти, всіх не традиційних орієнтацій. В Біблії відомо вже, що може бути якщо люди підуть цим шляхом. А сюжет серіалу в цілому цікавий і непередбачуваний, цікаво дивитись. Головне щоб цей серіал не вплинув на вашу орієнтацію і ви не піддались тому що як тут показують "цікаво" і "сексуально". Будемо за здоровий глузд і матимемо власну думку. А не те що навя'язує сучасний світ нібито круто мати власний гендер і все в такому дусі.
  7. ak1to
    ak1to 17 травня 2020 23:26
    +16
    Просто шалена бомба, на фоні контенту нудьгі. Файний монтаж та зйомка, музикальний супровид, режисура, тощо. Джиліан Андерсон сексі, та її вражаюча акторська гра. Як і підлітка якій грає її сина. А також у фільмі показують підліткові проблеми, які на мою думку, спідкали усіх нас у шкільному віці. Раджу до перегляду, але не снобам. Чекаю на переклад другого сезону.

    Перепрошую, він вже є. Дякую за таку плідну працю. Це дуже тішить. Дуже якісний та профисійний переклад українською.
  8. Дора
    Дора 7 травня 2020 01:15
    +8
    Чи будуть всі серії 2-го сезону українською мовою? Якщо так то як скоро вони з"являться? Завчасно дякую за відповідь)
  9. Хлопака
    Хлопака 17 квітня 2020 20:07
    +11
    Серіал щось типу нове, трохи збочене трохи смішне. там говориться про то про що більшість мовчить.....мені зайшов чекаю нових серій
Кіноукр
Наше меню (натисніть)
Увійти через: